پاییزی15 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 9 عنوان لاغری شکم 138 بازدید | 7 پست سلام.من با اینکه لاغرم خیلی کم شکم دارم . و این موضوع رومخمه😂🤦♀️میخوام شکمم تخت بشه ولی بدنم لاغر نشه چون وزنم نرماله به نظرتون پلانک خوبه واسه شکم ؟یا جاهای دیگه رو هم لاغر میکنه؟ 1402/07/26 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21495 ورزش مداوم بکن . شکم تخت زحمت داره زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
پاییزی15 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 9 ورزش مداوم بکن . شکم تخت زحمت داره با وجود درس و مدرسه نمیتونم باشگاه برم وگرنه باشگاه خیلی خوبه میخواستم ورزشی باشه که تو خونه انجام بدم
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21495 با وجود درس و مدرسه نمیتونم باشگاه برم وگرنه باشگاه خیلی خوبه میخواستم ورزشی باشه که تو خونه انجام ب ... ایروبیک عالیه اگه حوصله ات بشه تنهایی انجام بدی زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
پاییزی15 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 9 ایروبیک عالیه اگه حوصله ات بشه تنهایی انجام بدی به نظرتون پلانک چطوره؟ تاثیر داره؟
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21495 به نظرتون پلانک چطوره؟ تاثیر داره؟ اطلاعی ندارم زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر