2777
2789

من شوهرم خیانت جن سی کرده بود بهم، چنبارم خیانت چتی. بچه هم نداریم.

من رفتم خونه پدرم برای طلاق.

چن روز پیش خونواده شوهرم ،مادرش و خواهر برادراش اومدن دنبالم و خیلی التماسم کردن، کلا خونواده ی خوبی ان خیلی، همسرمم خوبه ولی خیانتکاره و مطمعنم باز تکرار میکنه.

من برگشتم با خانوادش و اومدم خونه ی شوهرم باز، ولی اصلا حسی به شوهرم ندارم ، دارم عذاب میکشم، بسکه گریه میکنم چشام کاسه ی خون شده. ولی از طلاقم میترسم، از آیندم،

و خونوادش ایقد التماسم کردن، روم نمیشه دوباره برگردم.

توروخدا قسم کمکم کنید، بگیذ چیکار کنم.

زندگی مگه کشکه که به خاطر التماسای خانواده اش همین جوری ببخشی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوباره تکرار کرد درخواست طلاق بده،اعصاب و روانت بهم میریزه تو این زندگی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

باید برید مشاوره و یه همسرت بگو توقع نداشته باش همین الان مثل قبل باشم باید بهم کمک کنی اعتمادمو جلب کنی و صبرکنی تا. وحیم درست بشه 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

نمیشه خاهرمن این وسط خودت ازبین میری حتی اگ کاری نکنه فکرش بیخیالت نمیشه 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اگه میدونی آدم نمیشه چرا برگشتی

به خودت زمان بده الان نه لازمه ببخشی نه قهر کنی نه با اون خوب باشی. بمون یه مدت فکر کن سنگاتو وا بکن  یه شغلی واسه خودت درست کن و اونوقت واسه همیشه برو