2777
2789
عنوان

التماس میکنم متاهلا همه بیاین😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 26 پست

اول سنگاتوباخودت واکن ببین چند چندی باخودت هم ازآینده بعد طلاق میترسی هم ازخیانت .خوب باید بالاخره تکلیف خودتو روشن کنی.یا ببخشی و چشمتو ببندی وزندگی کنی یا طلاق

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حق طلاق داری که هیچی اگه نداری ازش بگیر بگو من نمیتونم بهت اعتماد کنم همونجا که خانوادش اومدن دنبالت باید میگرفتی حق رو یا خونه بزنه به نامت

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

روت میشه بر گردی ولی میخوای بمونی تو زندگیت 

ب دلیل خاص خودت . 

خیانتکاره ولی. آدم خوبیه پر از تناقصه  ، این تناقص هم از وابستگیت میاد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه نداری موندنت غلطه من بچه دارم موندم خیانتش هم نمیدونم در چه حد بود میدونم همدیگه رو تو ماشین انگولک کرده بودن ولی رابطه رو نمیدونم بخاطر بچه موندم ولی خاک تو سرم کاش همون موقع همینو بهونه میکردم میرفتم الان دعا دعا میکنم باز بلغزه خانوادش اونموقع موش شده بودن پشتمو گرفتن ولی الان ک زمان گذشت و آب از آسیاب افتاد پدر مادرش واسادن تو روی خودم و مادرم گفتن تو کم بودی تو خرابش کردی باعث شدی بچمون از خونه فراری بشه بره سراغ اون زنا و کارای دیگه الان من موندم و حسرت فرصتی ک خدا برای رهایی سه بار نصیبم کرد و من سوزوندمش 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

عزیزدلم خدا به دلت آرامش‌ بده

حتما پیش مشاوره برین و جدی خط قرمزاتو مشخص کن و حقوقی رو ازش بگیر واگه دوسش داری واقعا ومیدونی پشیمونه 

بهش یه فرصت دیگه بده ولی اگه بازم میبینی همون آدمه 

وابستگی اشتباهتو بزار کنار و تصمیم درست واسه زندگیت بگیر گلم❤️

🔹️حدیث روز✨️

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️☀️

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️