2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اسی فقط جواب تو رو میدم 

سلام عزیز خوبی ممنون ک اومدی 

چند سالی هستش بایه اقاییی هستم اسمش علیرضا خودم اسمم محدثه 

۳۱ شهریور هم جلسه معارفه اومدن حالا متوجه شدم یکی هست ب اسم زهرا ک رقیب احساسی محسوب میشه ایشون موفق میشن یا من ک ب علی برسیم ؟

بی زحمت این رو هم بگو خاهرم آنروز امتحان داشته خیلی خوب میشه؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
سلام عزیز خوبی ممنون ک اومدی  چند سالی هستش بایه اقاییی هستم اسمش علیرضا خودم اسمم محدثه  ...

نمره خواهرت متوسط و خوب میشه الان چی به چی شد یعنی علی رضا برای آشنایی تو اومده و دختره از علی رضا خوشش میاد؟ و تو هم از علی؟

نمره خواهرت متوسط و خوب میشه الان چی به چی شد یعنی علی رضا برای آشنایی تو اومده و دختره از علی رضا خ ...

آره علی براس آشنایی با من اومده خونمون 

بعد الان فهمیدم مدتیه ی دختر دیگه هم هست 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
بگو اسی فقط جواب تو رو میدم 

اگه میشه جواب منم بده عزیزم من کی باردار میشم؟ امکان داره این ماه باردار باشم؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
این ماه نه

پس کی میشم؟ 😔

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍