2777
2789
عنوان

سزارین سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5238 بازدید | 22 پست
خوب سزارینم دلیل پزشکی داشت و ب تجویز دکتر بود و قصد فرزند دوم را داشتم و سز دوم خیلی دیدم خوب بودن‌ ...

من سومی ازاون دوتا راحت تربود باورت نمیشه ازبیمارستان که اومدم رفتم لباس دخترم که توبیمارستان کثیف شده بود بادست توحمام شستم...که صدای مادرشوهرم دراومد دخترنکن به خودت رحم کن.ولی من خیلی آروم بودم خداروشکر..بیهوشی کامل بودم...استرس نداشته باش خیالت راحت .انشاالله بسلامتی زایمان کنید 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
من سومی ازاون دوتا راحت تربود باورت نمیشه ازبیمارستان که اومدم رفتم لباس دخترم که توبیمارستان کثیف ش ...

خدا حفظ کنه براتون.ممنون

خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظ کنه براتون.ممنون

سلامت باشید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
خدایا پس چرا انقد اذیت شدین؟

اصلا پمپ درد انگار جوابگو نبود 😩برای من خیلی بد بود ایشالا برای شما راحت باشه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اصلا پمپ درد انگار جوابگو نبود 😩برای من خیلی بد بود ایشالا برای شما راحت باشه 

سلامت باشید همیشه

عزیزم سزاریم سومت چطور بود؟؟ 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
عزیزم سزاریم سومت چطور بود؟؟

والا خونریزی خیلی بدی داشتم.بعدشم چند روز اول درد بخیه.کمخونی هم که از بارداری همراهم شده بود بعد از زایمانمم ادامه داره

والا خونریزی خیلی بدی داشتم.بعدشم چند روز اول درد بخیه.کمخونی هم که از بارداری همراهم شده بود بعد از ...

بی حس بودی یا بیهوش؟؟ منم بارداری سوممه سزارین هستم از دردای بعدش میگی

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم