سلام مادرهای عزیز.من دوتا فرزند دارم ۱۰و ۴ساله.سزارینی هم بودم.الان به خواست خدا سومی ۷هفته هست.خیلی برلی سزارین سوم استرس دارم.هرکی سزارین سومی بوده لطفا بیاد اینجا برام بگه از تجربیاتش.من برای دومی خیلی درد کشیدم تا دوسه ماه بعد از عمل..
خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این بار دردها بیشتر بود 😩😩حس میکنم واقعا توان نمونده برام واقعا متفاوت بود با سری های قبلی
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اگه دکترت اجازه میده طبیعی کن با سزارین سوم واقعا شکم داغون میشهو بعدا افتضاح چسبندگی میده شما که ...
خوب سزارینم دلیل پزشکی داشت و ب تجویز دکتر بود و قصد فرزند دوم را داشتم و سز دوم خیلی دیدم خوب بودن ولی سومی را خدا داده نمیشد که پس بفرستم برای خدا!.
خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....
[QUOTE=]بار سوم تون بود یا دوم؟ پمپ ضد درد نگرفتین برای بعد عمل؟[/QUOTE]
سوم ، چرا گرفتم
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏