2777
2789

سلام چند روزه خانوادگی مریض شدیم یه روز خوبیم یه روز نه، راستش اعصابمون خورد شد نمیدونیم دوره این مریضی چند روزه؟ تا فکر میکنی خوب شدی باز روز بعدش یه علامت جدید میده، میترسم دیگه ازش، کسایی که گرفتن میدونن درگیری ریه هم میده؟ چه علایمی خطرناکه؟ 

من دکتر نرفتم چون تا الان علایمم خفیف بوده

من اخرای شهریور گرفتم فقط بدن دردش خیلیی بد بود نه درگیری ریه نداشت نه من نه شوهرم و بچه هام  ...

مرسی عزیزم، من الان گرفتگی بینی دارم و سقف دهنم انگار یجوریه، گلودرد نه ها، انگار التهاب داره فقط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عید گرفتم خیلی بد بود 10کیلو کم کردم به ریه رسید روزی یک ساعت بالا میاوردم همش چر ک عفونت

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
سویه جدید کروناس که ریه هارو درگیر نمیکنه خیالت راحت ماهم خانوادگی گرفتیم اکثریت گرفتن شما دیر گرفتی ...

آره اول دخترم گرفت خوب شد بعد من و همسرم گرفتیم، لعنتی اصلا تموم نمیشه علایمش

من عید گرفتم خیلی بد بود 10کیلو کم کردم به ریه رسید روزی یک ساعت بالا میاوردم همش چر ک عفونت

اون احتمالا این مریضی جدید نبوده، این جدیده چند وقتیه شیوع پیدا کرده

وای خدا من تقریبا از اول مهر درگیرشم اصلا هم بدن دردی چیزی ندارم فقط بزاق دهنم خیلی ترشم میشه جوری که هر دقیقه باید قورت بدم ۲ ۳روز گلو درد داشتم مخاط بینی خیلی ترشح داشتم آبریزش بینی

همش یکی دورز خوب میشم دوباره برمیگرده.از دیروز عصر بازم براق دهنم خیلی ترشح میشه امروز که بیدار شدم صدام گرفته اصلا صدام در نمیاد حرف بزنم😭😭😭

.

☘️ترکیب بالنگو با کتیرا یکی از بهترین روشهای پاکسازی ریه است.

به طوری که علاوه بر موضوع پاکسازی از بهترین درمان های سرفه های خشک و خلط دار محسوب می شود.

✍️ مکانیسم دارو: به گونه ای است که با ایجاد یک رطوبت فضیله در ریه میتواند هر عامل میکروسکوپی ته نشین شده در کف آلووئولها را به خود بگیرد و خارج کند

بنابراین هم در سرفه های خشک و همه سرفه های خلط دار موثر است،بعد از مصرف این دارو سرفه هایی که می کنید را تماشا کنید😅 تخلیه خلط های چرکی و عفونی را به چشم خواهید دید