2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم میترسم اینقدرانرژی منفی شایددارم یعنی بعصی وقتاازعزیزانم تاراحت میشم میگم خدایاکمک کن من راضیم ازشون یوقتی تنبهشونکنی خودم ازخودم میترسم مامانم عین خودم هرکس رونفرین کرد3روزنشدع تواص پس داد

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

نوچ عوضش دیدم هرکی اهل نفرینه ی زندگی داغوونی داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرم نباید نفرین کرد

دل خود آدم سیاه میشه

باید بزاری خدا خودش حسابشو برسه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

من همینم 

یبار یه خانوم حامله و بچشو نفرین کردم   (نپرسید چرا و قضاوت نکنید چون در جریان هیچی نیستید)

دلم شکسته بود

تا ۴ صبح گریه کردم

بعد نفرینش کردم و خوابیدم

۶ صبح دردش گرفته بود برام پیامک اومد که بچش موقع زایمان فوت کرده و خودشم خیلی شانس آورده که زندس

اتل متل یه مورچه   قدم میزد تو کوچه   اومد یه کفش ولگرد  پایِ اونو لگد کرد  مورچه یه پاش شکسته   راه نمیره نشسته  با برگی پاشو بسته   نمیتونه کار کنه  دونه هارو بار کنه  تو لونه انبار کنه.  حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂

منم قبلا بود.یعنی همینکه شوهرم اذیتم میکرد و اشکمو درمیاورد فقط به خدا واگذار میکردم سریع جواب کاراشو میگرفت ولی جدیدا هرچی دلم میشکنه و واگذارش میکنم انگار خدا نمیخواد جواب بده یا من خیلی گناهکار شدم نمیدونم

شب و روز نفرین میکنم کسایی که باعث خراب شدن زندگیم و آواره شدن خودم و بچه م شدن. ولی انگار خدا نه می ...

اشتباه عزیزم کسی رو نفرین نکن خدایی نکرده به خودت بر می گرده چون کائنات فقط چیزی از زبونت خارج میشه رو می‌شنون ...رهاشون کن 

یه مورد بود با دخترش دعواش شد بهش گفت انشالله بچه به چشم نبینی که مثل تو که منو اذیت میکنی اذیتت کنه تا رفته خونش بچه اش سقط شده 

کلا دعاهاش خیلی گیراست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اشتباه عزیزم کسی رو نفرین نکن خدایی نکرده به خودت بر می گرده چون کائنات فقط چیزی از زبونت خارج میشه ...

چیکار کنم خب.شب و روز منتظرم خداتقاص من و بچه مو بگیره.دخترم فقط ۱۰ ماهشه.پدرش ۲ ماهه ولمون کرده و رفته.حتی دلش برا بچه خودشم نمیسوزه بس که گوششو پر کردن و قلبشو سیاه کردن

همکارم به دخترش گفته بود الهی رفتی بیرون جفت پاهات قلم بشه نیم ساعت بعد زنگ‌ زده بودن که دخترش تصادف کرده هر دو پاش از زانو و لگن شکسته بود 

خودش با گریه تعریف می کرد همیشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤