2777
2789

ولی مامان من همیشه در مورد خودمون میگه

نفرینای ما برای مردم میشه دعای خیر اما دعای خیرشون واسه ما نفرین میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی 

اره دروغم چیه حتی بانگاهم میتونه یچیزایی انتقال بدم مثلن 1شب خاهرم ناراحتم کردقلبم دردگرفت چون دوسش داشتم چیزی نگفتم ولی 1ساعت بعدش پسرش بردبیمارستان یاشوهرم اون ماه هی به حرفم بی توجهی کردهی توگوشی بود یواش گفتم الهی بسوزه اینقدروابستش درجاسوخت ضررش پای خودم دراومد حتی نمیتونم عصبانی بشم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
همکارم به دخترش گفته بود الهی رفتی بیرون جفت پاهات قلم بشه نیم ساعت بعد زنگ‌ زده بودن که دخترش تصادف ...

چطوردلشوداشت حتی به شوخی هم نبابدبچه هاشونفرین کنه من توعصبانیت همش میگم خدابهت عقل درس وحسابی بده

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ای وای چقد زود گرفتش

ببین هر جوری فکر کنی حتی شده یه گوشه ی کوچیک از این نفرینا دامن خودمونو می گیره برای همین میگن نفرین نکنید به خودتون برمی گرده الان در واقع اون همکارم خودشو نفرین کرده انگار چون بیچاره شد تا ۲سال درگیر عمل و فیزیوتراپی و آبدرمانی دخترش بود تا راه بیافته اینقدر بلند و کوتاهش کرده بود و لگن گذاشته بود که وقتی دختره خوب شد خودش دیسک کمرش زد بیرون 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اشتباه عزیزم کسی رو نفرین نکن خدایی نکرده به خودت بر می گرده چون کائنات فقط چیزی از زبونت خارج میشه ...

برای هرنفرینی که ازدهنمون خارج بشه همون انرژی منفی داره بخودمون برمیکرده