2777
2789
عنوان

عفونت بینی بعد از عمل بینی

12093 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ببخشید من یه سوال دارم و خیلیم استرس دارم لطفا هرکی میدونه جواب بده ترخدا🥲

من حدودا 22 روزه که عمل بینی انجام دادم.بعد حدودا سه چهار روز پیش بود که دیدم از بالای داخل یکی سوراخای بینیم یذره خون اومده.با دستمال پاکش کردم.ولی تا امروز می‌سوخت جاش یکمم.امروز هم دوباره از جاش خون اومد خیلی کم. وقتی هم دستمالو به اون نقطه فشار میدادم یذرع بوی بدی به وجود میومد.

اون سوراخ بینیمم یکم تورم داره

فردا میرم دکتر 

فقط میخواستم بدونم که اگر عفونت کرده باشه این عفونت چهره بینیمو عوض میکنه؟؟🥲

چون خیلییا گفته بودن بینشون عفونت کرده ترشحات زرد رنگ دارن تورم زیادی دارن یا داخل بینشون مثل نخود باد کرده بوده ولی من هیچ کدوم اینارو ندارم.

فقط ترخدا بگید چهره بینیم که خراب نمیشه🥲

چون به نظر خودم اگر عفونت کرده باشه هم خیلی میزانش کمه🥲

نه روي فرم بيني تاثيري نداره

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخیه اس ک میسوزه دست نزن

خون کم هم طبیعی که بیاد البته در حد نقطه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

چیزی نیست طبیعی هست ی مدت بوی بد نترس 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بخیه اس ک میسوزه دست نزن خون کم هم طبیعی که بیاد البته در حد نقطه

آخه یذره حالت زخم داره انگار اون قسمت اصلا ترسیدم🥲

تو نت که سرچ کردم دیدم سوزش و خونریزی رو زده علائم عفونت 🥲

آخه یذره حالت زخم داره انگار اون قسمت اصلا ترسیدم🥲 تو نت که سرچ کردم دیدم سوزش و خونریزی رو زده عل ...

ن گلم تازه عمل کردی نگران نباش

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

روی فرم بینت تاثیری نداره بوی نامطبوعی هم که میده یه چیز کامل عادیه بخاطر جذب بخیه ها هست 

اون خون هم به احتمال زیاد بخاطر بخیه هاست 

ولی شما باز برید پیش پزشکتون یا باهاش در جریان بذارید این مطب