2777
2789

با هم همش مشکل دارن اما جاریم شوهرش و دوست داره امروز گفت نمیدونم کار درستی کردم یا نه دوسش دارم اونم اگر دوستم داشته باشه میاد سراغم. خیلی ناراحت بود داشت حرف مردن میزد دور از جونش 

برادرشوهرم همش بهش میگه برو.  جاریم. اخلاقش یکم تنده حاضر جوابه اما شوهرش هم خوب نیست هیچ کاری نمیزاره بکنه نه درس نه کار هیجی خیلی براش ناراحتم همش پیام میده از حال بدش میگه آمار شوهرش و میگیره دعا کنید بهترین ها پیش بیاد براشون و دلشون شاد بشه❤️

خوب با برادرشوهرت صحبت کن بگو زندگی الکی نیست از دست نده زندگیتو انشالله درست میشه

اخلاقش خوب نیست هرکس باهاش صحبت میکنه میگه شما دخالت نکنید من چیزی نمیگم که باهام بداخلاقی کنه اما حرفای جاریم و به شوهرم میگم که اون با داداشش صحبت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش خوب نیست هرکس باهاش صحبت میکنه میگه شما دخالت نکنید من چیزی نمیگم که باهام بداخلاقی کنه اما ح ...

چقدر سخته شوهر منم خیلی بداخلاق تا چیزی میشه من از خونه میندازه بیرون واقعا آدم خورد میشه جلوی فامیل وقتی قهر میکنه 

منم قهر کنم هیچکس دنبالم نمیاد فقط دو بار خواهر شوهرم و جاریم اومدن اونم فقط بخاطر مادرشوهرم اومدن 

ولی چون اخلاق شوهرمو میدونم سعی میکنم وقتی ميندازم بیرون برم پارکی جایی خودم برگردم چون  آبروم فقط میره اینطوری

برادر شوهر منم یکی دو ماه پیش زنشو طلاق داد دلیل درست و حسابی هم نداشتن برا طلاق زنش میگفت به دلم نمیشینه اینم طلاقش داد من شنیدم پرسه طلاق طولانیه ولی اینا فوری طلاق گرفتن