2777
2789
عنوان

تیغ زدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 58 پست
یجوری گفتی  گذشتم که من فکر کردم ۴۰ سالته از زندگیت لذت ببر بزار هر کی هر فکری میخاد بکنه  ...

خب منی ک از ۹ سالگی دارم از مامانم کتک میخورم و هررروووز و هرثانیه سر هرچیر کوچیکی داد میزنه سرم و حتی من شب تولدم شمعم رو با گریه فوت میکردم....واقعا... 

البته اون لبخند پر از درد منظورمه...:)

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اوهوم

همین الان هزاران نقر داخل بیمارستانن، ارزو دارن صحیح و سالم باشن، بعد تو تن قشنگتو، خودخواسته داغون میکنی؟

حیف نیست؟

۱۴سالگی میدونم سن شیرینی نیست. هیچکس ادم رو درک نمیکنه، ولی راهت درست نیست عسلم.

هیچکس و هیچ چیز ارزش اسیب به خودت رو نداره. دوستت اذیتت کرد؟ بندازش دور! اینهمه ادم! یه دوست دیگه پیدا کن!

شکست عاطفی خوردی؟ بگذر از این روزا!!! کلیییی تجربه تو سال های بعدت پیدا میکنی.

درس بخون، دنبال یه حرفه باش، تو یوتیوب و اینستا دوره اش رو ببین و از نوجوونیت نهایت استفاده رو ببر

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

جمع کن این بچه بازی و مسخره بازیو یعنی چی به تیغ رو بیارم هه واقعا مسخرست هنوز نشنیدم کسی بگه از درد به تیغ رو بیارم این چه بچه بازیه داری ناز میکنی فکر میکنی این چس ناله بازیا باکلاسیه؟؟؟؟ نه ته بی کلاس بودنه چن سال دیگه بخاطر این حماقتت به خودت لعنت میفرستی و دنبال هزاران راه برای ازبین بردن جاش که به هیچ عنوانم نمیره و هرکسیم ببینه دستتو فکر بد راجبت میکنه این حماقتو تموم کن

وجودشو داری زندگی کن مردن اسونه

تو که هرکی بهت بگه تو میری تیغ میزنی دستتو فردا چطور میخای ت جامعه زندگی کنی به نظرم دراینده یه بسته تیغ هر صبح بزار جیبت باشه لازم میشه

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
خب منی ک از ۹ سالگی دارم از مامانم کتک میخورم و هررروووز و هرثانیه سر هرچیر کوچیکی داد میزنه سرم و ح ...

اسی من خانوادم دقیقا مثل خانواده تو هستن حتی بدتر... اما هنوز زندم و ادامه میدم کسی ارزش نداره خودت براش ناراحت کنی به این فکر کن یه روزی از دستشون خلاص میشی

دردت نمیاد😕

وقتی قلبت شکسته یا ب هردلیلی داری از گریه و بغض منفجر میشی ولی کارساز نیس درد تیغو حس نمیکنی...

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
خب منی ک از ۹ سالگی دارم از مامانم کتک میخورم و هررروووز و هرثانیه سر هرچیر کوچیکی داد میزنه سرم و ح ...

این چیزا عادیه چرا فک میکنید ماها اینارو تحمل نکردیم 

ولی همون مادرت بعدها میفهمی سگش شرف داره به همون رفیق و دوست و فامیلت 

الان بچه ای نمی‌فهمی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این بچه بازی و فاز الکی هارو بزار کنار برو خودتو با کلاس زبان یا ورزش سرگرم کن یعنی چی از الان این چ ...

باشگاه میرم

اسی منم همسنتم ولی بخدا بعدن به خودت میخندی منطقی فکر کن هیچ چیزی ارزش اینو نداره براش گریه کنیه برس ...

خب منم قبلا یدونه عمیق زدم مونده جاش

نرفت پشیمون شدم

تو اون مدت ۶ ما با خدم میگفتم چرا اینکارو کردم

ولی وقتی دوباره این مشکل پیش امد دیگ نتونستم خودمو کنترل کنم

توالان بایدسرت تودرس ومشق باشه باچه هدفی میای اینجا؟صبح زودمدرسه نمیری؟

چرا ولی سرما خوردم بعد از ظهر خابیدم الان خابم نمیبره

باشگاه میرم

برو شنا برای خودت توی این سن کلی تمرین کن شنا انرژی تو میگیره نمیزاره به چیزای الکی فکر کنی

اگه جای من بودی کل زندگیتو با دعوای پدر ومادر وفقر و کلفتی برای خونه و حسرت میگذروندی چکار میکردی تازه همیشه ام از همه  آروم تر بودم و مواظب بقیه خانوادم

خب منم قبلا یدونه عمیق زدم مونده جاش نرفت پشیمون شدم تو اون مدت ۶ ما با خدم میگفتم چرا اینکارو کرد ...

من سه بار خودکشی کردم الان دیگه جرعتش و ندارم حتی بهش فکر کنم نمیدونم چرا ولی یه ترسی تو وجودمه از مرگ دیگه میترسم قبلاً اینجوری نبودا اما الان اینجوری شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز