2777
2789
عنوان

تیغ زدم💔

953 بازدید | 58 پست

ازشتون خواهش میکنم وقتی ک عصبید 

اصلا با هیچکس صحبت نکنین

حتی اگ طرف ناراحت نشه

هیچوقت با کسی حرف نزنین ک بخاین گند بزنین ب زندگی اون یا حین عصبی بودنتون چیزی بگید ک قلب طرف بشکنه

من ۶ ماه تیغو گذاشتم کنار 

دوستم با ی حرف خیلی کوچک 

دوباره کاری کرد ب تیغ رو بیارم

با ی حرف کوچک

البته حرفش همچین بد و بزرگیم نبودا

ولی خب بعد از ۳ سال رفاقت خیللییی صمیمی 

باهم دعوامون شد....قهر نکردیم

ولی خب ی حرف کوچک باعث شد تموم خاطرات گندمو ب یاد بیارم و دوباره امشب تیغ بزنم...:)

هعییی:)

با هیچکس اینکارو نکنید:)🥀

🥀💔🥀💔🥀💔🥀💔

حرفا هرچقدم کوچک باشن

یا باعث مرگ میشن🚬

یا باعث نابود شدن ینفر...:) 

یا باعث عذاب کشیدن ینفر:)💔

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

اگ عکس بزارم اکانتم بسته میشه؟

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم حالم خوب نیس گریه میکنم 

گریه دگ واس من جوابگو نیس:)

عزیز دلم 

بذار خواهرانه بت بگم 

این دنیا و آدماش نامرد تر از اونی هستن که تو بخای هر دفه با یه حرفِ کوچیک به تماشایِ شکسته های دلت بشینی.. 

تیغ؟؟ نه واقعن زخم و زیلی کردنه خودت اونم بابت حرفی که گویندش حتی یادش نمیاد اون روز نهار چی خورده؟ 

برای جسم و روح ِ خودت ارزش قائل باش. 

عزیز دلم  بذار خواهرانه بت بگم  این دنیا و آدماش نامرد تر از اونی هستن که تو بخای هر دفه ...

خاستم ارزش قائل باشم خانوادم نزاشتن...

۱۴

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
یعنی بدنتو با تیغ زخم میکنی؟؟

اوهوم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز