2777
2789
عنوان

تیغ زدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 58 پست
۱۴سالته تونی نی سایتی؟پناه برخدا

بچه ۱۰ ساله تو نی نی سایته از من چ انتظار داری😐

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عزیزم خودم دهه هشتادی هستم و جای شما نیستم قضاوت نمیکنم بزار یه واقعیت تلخ بهت بگم البته اگر دو ...

بگو

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
بخودت آسیب نزن عزیزم یجور دیگه خودتو‌ تخلیه کن هنوز بچه ای مشکلات بزرگ‌ میگن باما باید رو‌خودت کا ...

پیش روانشناس برم بدتره

بچه ۱۰ ساله تو نی نی سایته از من چ انتظار داری😐

این بچه بازی و فاز الکی هارو بزار کنار برو خودتو با کلاس زبان یا ورزش سرگرم کن یعنی چی از الان این چرت وپرت ها!

خیلییییی هنوز زندگی و سرد وگرم روزگار جلو راهته چ زود افتادی تیغ زدن بچه!

اسی منم همسنتم ولی بخدا بعدن به خودت میخندی منطقی فکر کن هیچ چیزی ارزش اینو نداره براش گریه کنیه برسه به خودت صدمه بزنی اسی منم تیغ کشیدم رو دستم جاش مونده اما چیزی عوض شد؟چیزی بهتر شد؟ الان سن بلوغه عادیه اما باید خودتو کنترل کنی

۱۴

دوستانه بهت میگم هر کی هر چی گفت دایورت کن 

تو ۲۵ سالگی به خاطر این روزات از خودت ناراحت و عصبی میشی که با چرندیات آدمایی که اگر بمیری دوساعت بعدش راجب رنگ نوشابشون بحث میکنن ،این بلا رو سر خودت میاری 

اونوقت از خودت و سادگی و حماقت خودت دوست داری کلتو بکوبید دیوار 

تو فقط یه بچه ای و باید بچگی کنی و همه چی دایورت کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز