2777
2789
عنوان

ای یو دی😞

410 بازدید | 24 پست

امروز درد بدی کشیدم حین گزاشتن فشارم افتاد و بدترین حال ممکن بودم بدنم سست حالم بد گوشام سوت میکشید حالم بهم میخورد تا یکساعت من همینطوری بودم حالا این ماه شرایط استراحت ندارم تا تکون نخوره و اصلا ازین موضوع یادم رفته بود ی کار سنگینه که فشار میاد بهم میترسم مشکلی پیش بیاد ازون بدتر اگر بمیرم هم برای چکاپ و دراوردن نمیرم مگر اینکه بیهوش بشم ترسیدم خیلی ززیاد از زایمان هم ک سزارین بود بیهوش شدم و. الان عوارضش هنوز باهامه چیکار کنم دلم میخواد بمیرم دیگه خستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی خیلی ناراحت شدم خب چرا گذاشتی ؟

کاندوم و راه های دیگه امتحان میکردی ای یو دی هم ک میگن خیلی مطمئن نیست.

قیمتش چند بود؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من اومدم بگم ی پسر چهار و نیم ساله با آیودی دارم. بگم و برمممم

جدی؟الان روش جلوگیریت چیه عزیزم؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من اومدم بگم ی پسر چهار و نیم ساله با آیودی دارم. بگم و برمممم

مم میخوام طبیعی هم جلوگیری کنم فقط ازین دستگاه میترسم کاش میمردم و نمیزاشتمش

مم میخوام طبیعی هم جلوگیری کنم فقط ازین دستگاه میترسم کاش میمردم و نمیزاشتمش

نمیدونم چرا انقد اذیت شدی .من گذاشتم خیلی سخت نبود یکم از معاینه اذیتش بیشتر بود . من هر دوماه برای چکاپش میرفتم و سال دوم هم باردار شدم

وا واقعا نگفت چرا اینقدر درد داری

دتر بداخلاق بود من از ترس خودمم سفت میکردم ولی مرگ ب چشمام دیدم انقد حالم بد شد اصلا نگفت مرده ای یا زنده دید دارمکه میمیرم ناله میکنم گف خیلی ناز داری برو بخاب درش بیارم انگار من توان درد دوباره دارم

خدایی طبیعی نبوده دردت  من ده ساله گذاشتم خیلی هم راضیم

ببخشید یعنی دیگ جلوگیری ندارید؟ چه برندی گذاشتید آخه میگن برند و اینا داره

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
خدایی طبیعی نبوده دردت  من ده ساله گذاشتم خیلی هم راضیم

تحمل دردم پایینه اگ میدونستم لخدا نمیرفتم حالا چطور درش بیارم نثل سگ میترسم ای خدا😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم چرا انقد اذیت شدی .من گذاشتم خیلی سخت نبود یکم از معاینه اذیتش بیشتر بود . من هر دوماه برای ...

من بمیرم برای چکاپ نمیرم خدا منو بکشه راحت شم ازین دردا

منم دوبار اومدم بذارم گفت رحمت سوزنیه نمیشه قرص هم میخورم حالت تهوع و میکنم عود می‌کنه کاندوم سوزش م ...

من دیگه از رابطه بیزارم کاش بچه نداشتم طلاق میگرفتم