2777
2789
عنوان

ای یو دی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 24 پست
آخی خیلی ناراحت شدم خب چرا گذاشتی ؟ کاندوم و راه های دیگه امتحان میکردی ای یو دی هم ک میگن خیلی مطم ...

تو مطب تنها بودم با اون دکتر بداخلاق و اون مریضا ک فقط با تعجب نگام میکردن چقدر بده ادم کسی رو نداشته باشه😞😞😞 شوهرم گیر داده بود بچه دوم میخوام  اگ تاپیکامو ببینی میفهمین چرا خودمو ب اب تیش میزنم ک بچه نیارم بدون اجازه رفتم گذاشتم قرص نمیساره بهم تنها راهم بود

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دتر بداخلاق بود من از ترس خودمم سفت میکردم ولی مرگ ب چشمام دیدم انقد حالم بد شد اصلا نگفت مرده ای یا ...

آخه برای من در حد یه نفس عمیق تموم شد دردآنچنانی هم نداشت تازه من درمانگاه گذاشتم متخصص هم نبود چندین مرتبه هم گذاشتم و برداشتم

آخه برای من در حد یه نفس عمیق تموم شد دردآنچنانی هم نداشت تازه من درمانگاه گذاشتم متخصص هم نبود چندی ...

نه اینا اذیتم کردن😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞پنج دقیقه طول کشید و انگار یک عمر بود

ن عزیزم فقط همون دستگاه  هر دو یا سه ماه هم وقت برام تعیین میکنه میرم چکاب ولی خب خیلی راحت شد ...

آخه میگن ممکنه جابه جاشه

پریودی هات چطوره؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
نه اینا اذیتم کردن😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞پنج دقیقه طول کشید و انگار یک عمر بود

حالا الان خوبی درد نداری 

نترس چیزیش نمیشه 

فقط یکم پریودت بیشتر میشه 

و اگر غیر عادی شد حتما برو دکتر 

یا درد یک طرفه گرفتی 

ولی در کل چیز خوبیه 

حالا الان خوبی درد نداری  نترس چیزیش نمیشه  فقط یکم پریودت بیشتر میشه  و اگر غیر ع ...

اان خوبم ولی ب دیروز و دردام اون لحظه ک فکر میکنم حالت تهوع میگیرم اگ بمونه برام بی مشکل بازم خوبه برای برداشتنش فقط بیهوشی میزنم دیگ تحمل درد ندارم

خداروشکر برداشتنش درد نداره اصلا نترس الکی 

نمیدونم کاش من مرد میشدم انقد که از زایمان و معاینه و عفونت میترسم ک خدا میدونه