2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 40 پست
بله صد در صد  اما خب بهرحال تحصیلات مهمه تا حدی

برای کارمندا تحصبلات بالا خوبه 

من دیدم آدمایی ک تحصیلات بالایی دارن و فقط سواد اکادمیک . انگار فقط مدرک گرفتن .ولی اطلاعات علمی ندارند. مهم اینه شعور شخصت داشته باشیم.هر مدرکی ک داریم. تحصیلات بالایی دیدیم ولی فرهنگ زیر خط فقر 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
من بودم رد میکردم ترجیح میدادم با کسی هم شغل و هم تحصیلات خودم ازدواج کنم

من از یه طرف اینطور فکر میکنم که رد کنم 

از طرفی نگران بالاتررفتن سنم هستم 

و یه چیز دیگه که این چند روز ناراحتم کرده پسرای مجرد فامیل که سن خیلی بالا هستن صدحا رفتن خواستگاری حتی به عشقشون نرسیدن میان خواستگاری من 🥺 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای کارمندا تحصبلات بالا خوبه  من دیدم آدمایی ک تحصیلات بالایی دارن و فقط سواد اکادمیک . انگا ...

بله درسته

اما متاسفانه خانواده ام و اطرافیان من بااینکه لیسانس دارم آنقدر من رو دست و بالا گرفتن به خاطر شغلم...نمیدونم چطور بگم 

الان بفهمن مسخره ام میکنن 

آخه از نظر مالی نمیدونم در چه حدی هست  ولی پسر زرنگیه

جلسه خواستگاری باهاشون صحبت کنید همه چیز رو بپرسید بعد با چشم باز تصمیم بگیر قرار نیست با یه جلسه حرف زدن عقد کنید که یه مدت باهم صحبت کنین بعد تصمیم بگیر

بابت شغلش و تحصیلاتش میترسم پشیمون بشم  

حالا اونا که تحصیلات بالا دارن و شغل ندارن حاظری با اونا ازدواج کنی ؟؟اینقدر سخت‌گیر نباش به نظرم کیس خیلی خوبیه اخلاق هم خوب باشه دیگه عالیه

حالا اونا که تحصیلات بالا دارن و شغل ندارن حاظری با اونا ازدواج کنی ؟؟اینقدر سخت‌گیر نباش به نظرم کی ...

من خودم برام پول بیشتر مهمه 

اما خب خانواده توقعشون کمی بالاست به دخترای فامیل نگاه میکنن مثلا طرف با دیپلم با یه فوق لیسانس ازدواج کرده انگار میان قیاس میکنن 

نمیگم منم تحصیل کرده دوس دارم اما خب نمیتونم برم آویزون یکی بشم بگم بیا بگیر 

درباره خونه (مجزا از خانواده همسر) و ماشین سوال کن . گلم برو اشنا شو  بیرون قرار بزار  ...

فقط میدونم ماشین داره 207

ظاهری معلومه پسر زرنگی هست 

ببخشید شغلم رو دقیق نگم شناخته نشم 

بیمارستان شاغلم درآمدم حدودا 15 تومن 

درباره خونه (مجزا از خانواده همسر) و ماشین سوال کن . گلم برو اشنا شو  بیرون قرار بزار  ...

البته دوستم من امسال می‌خوام مجدد کنکور بدم برای فیزیوتراپی یا داروسازی

حالا نمیدونم واقعا بااین شرایط چیکارکنم

من خودم برام پول بیشتر مهمه  اما خب خانواده توقعشون کمی بالاست به دخترای فامیل نگاه میکنن مثلا ...

اگه اینا رو داشت حتماً باهاش ازدواج کن اگه حتی یکیشون رو نداشت نه قبول نکن 

اول همیشه از خدا ترس داشته باشه دوم اخلاق سوم پول به اندازه‌ای که توی زندگی مشترک مشکلی پیش نیاد چهارم شغل مناسب( آزاد یا دولتی) فرقی نداره پنجم غیرت داشته باشه ششم خسیس نباشه هفتم چشم هیز و معتاد نباشه

البته دوستم من امسال می‌خوام مجدد کنکور بدم برای فیزیوتراپی یا داروسازی حالا نمیدونم واقعا بااین شر ...

این تصمیمی که خودت باید بگیری 

مثلا من خودم یکسری معیار دارم که هیچ جور کوتاه نمیام حتی اگر هیچوقت ازدواج نکنم 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.