2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 40 پست
میترسم  تحصیلی و شغلی پشیمون بشم  حالا با فرض اینکه شرایط دیگه اش خانواده اوکی باشه

عزیزم خواهرانه نصیحتت میکنم سنت داره می‌ره بالا بنظرم ب تحصیلات نگاه نکن شغلش هم بد نیست واقعا

شما خودتون شاغلی؟

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای بعضیا مهمه مثلا ایشون اگه امسال پزشکی بیار(چون گفتن باز میخوام کنکور بدم) بنطرم یه پزشک نمیتو ...

من از همین میترسم 

البته من فیزیوتراپی بیشتر می‌خوام و اگر  از پسش برمیام داروسازی 

از نظر سنی ام نگرانم 

کاش سنم کمتر بود

من از همین میترسم  البته من فیزیوتراپی بیشتر می‌خوام و اگر  از پسش برمیام داروسازی  ...

چند سالتونه؟

اره فیزیو خیلی خوبه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم خواهرانه نصیحتت میکنم سنت داره می‌ره بالا بنظرم ب تحصیلات نگاه نکن شغلش هم بد نیست واقعا شما ...

بنظرم تا ۲۶ هم اکیه به ازدواج فکر نکنه

بعدش اگه آدم خوبی سر راهش قرار گرفت اونوقت 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
سلام . میتونید باهاش آشنا بشید اگر آدم معقول و سرش ب تنش می ارزه و معیارای شما رو داره . ب تفاهم ک ر ...

از نظر ظاهری خیلی خوبه 

پسر زبر و زرنگی ام هست 

اما اینکه ذاتا و خانوادگی چطور باشه نمیدونم 

بنظرم تا ۲۶ هم اکیه به ازدواج فکر نکنه بعدش اگه آدم خوبی سر راهش قرار گرفت اونوقت 

تو این دوره زمونه م دخترا گرگی شدن واسه خودشون نباید موقعیت هاشو الکی از دست بده بخاطر تحصیلات...

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بله صد در صد  اما خب بهرحال تحصیلات مهمه تا حدی

اصلاااااا مهم نیست

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
عزیزم خواهرانه نصیحتت میکنم سنت داره می‌ره بالا بنظرم ب تحصیلات نگاه نکن شغلش هم بد نیست واقعا شما ...

بله  خودمم سنی نگرانم واقعا 

بله من بیمارستان کار میکنم (ببخشید شناخته نشم شغلم رو دقیق نگفتم)

آخه مطمعنم نیستم و نمیدونم درآمد خوبی داره یا نه 

بله  خودمم سنی نگرانم واقعا  بله من بیمارستان کار میکنم (ببخشید شناخته نشم شغلم رو دقیق ن ...

بنظرم اجازه بده بیان باهاش آشنا بشو اگر دیدی خیلی با معیارات اوکی نیس رد کن بره