2777
2789
عنوان

اشپزی بدم😞

652 بازدید | 35 پست

سلام خانما من خیلی اشپزیم بده توشهرغریبم  مهمانم بیاد خودش درست میکنه شوهرم چن وقته غذاهامو نمیخوره ادویه هم بهترین ادویه هارومیریزم‌چن روزه غذامو نمیخوره و هعی میگ این‌همه زحمت میکشم اخرشم این  غذامه😞 امروز کلی زحمت کشیدم برا شیویو پلو باماهی لب نزد با ااینکه خیلی دوس داشت فلافل خگرید خورد😭چیکارکنم نمیدونم چ‌مرگمه زندگی جمع کردنم صفره اشمزیم‌صفره😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب آشپزی بخر یا برو تو کانال های آشـپزی و شیرینی پزی عضوشو واسه کار خونه هم برنامه ریزی داشته باش

موفق میشی گل من

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

متاسفانه خیلی دخترها چون مجردی کار نکردن خانه داریشون خوب نیست  اگه می تونی کلاس آشپزی برو یا ...

متاسفانه ازمجردی اشپزیو خونه داری ن تنها خونه پدرم بلکه خونه مامان بزرگو داییمم میکردم این چن وقته  شوهرم بم میگ اشمزیم افتصاحه

متاسفانه خیلی دخترها چون مجردی کار نکردن خانه داریشون خوب نیست  اگه می تونی کلاس آشپزی برو یا ...

من تو مجردی دست به سیاه سفید نمیزدم طوری که میگفن با این کار کردنت از خونه شوهر پرتت میکنن بیرون اما اهمیتی نمیدادم ..

خداشاهده نمیدونم چطوری ولی دفع اولی که قیمه درست کردم شوهرم دهنش واموند گفت مزه قیمه نذری میده ...

منی ک خونه پدرم دست ب سیاه سفید نمیزدم😐مادرم نمیذاشت حتی قاشق چنگال واسه خودم بیارم😐همیشه نیگفت شوهر میکنی از کار کردن خسته میشی تا مجردی حال کن الان انقد دستپختم خوبه کسی باورش نمیشا این غذاهارو من بپزم ۲۰ سالمه چندساله ازدواج کردم 😁