2777
2789
عنوان

اشپزی بدم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم همسرتون ایراد بگیره وگرنه دیگه پلو چه طعمی داره که بخواد بد مزه باشه 

ماهی هم که سرخ شده طعم بدی نداره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
متاسفانه ازمجردی اشپزیو خونه داری ن تنها خونه پدرم بلکه خونه مامان بزرگو داییمم میکردم این چن وقته&n ...

شاید شوهرت داره بهونه میگیره . خودت که میخوری به نظرت بد مزس غذاهات ؟ بقیه فامیل و دوست و آشناها یا مامانت هم میگه غذاهات بدمزس ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فکر کنم همسرتون ایراد بگیره وگرنه دیگه پلو چه طعمی داره که بخواد بد مزه باشه  ماهی هم که سرخ ش ...

اونک خیلی ایراد میگیره  زندگیو زهر منم کرده الان شام پلوماهی بوده . فلافل خریده دوباره ماشدن ابگوشت گراشتم برافرداش😞

خیلی ناامید شدم از زنده بودنم بخدا  شوهرم‌پوستو استخون شده اینقد اشپزیم بده😞

یچیزی بگم؟

اشپزی ۹۹درصدش به حس و انرژیه که میذاری

شاید با علاقه درست نمیکنی،بقیه هم لذت نمیبرن از غذات

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
کلی کانال و پیج اشپزی هست تو گوگل هم هست مثل اشپزی خانم گلاور - حسینی- مامان تی وی - خاله سیما و...

خب اونا  ی خورشت میخان درست کنن کلی چیز میز میریزن داخلش من فقط میتونم وسایل ضروری رو مصرف کنم توغدام😞

اونک خیلی ایراد میگیره  زندگیو زهر منم کرده الان شام پلوماهی بوده . فلافل خریده د ...

بهش بگو خودت بپز 

جدی بشین باهاش صحبت کن منطقی نیست آخه 

اطرافیان هم نظرشان همینه؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خب الان کار شما ایرادی نداشته شوهرت ادا اطوار الکی داره!چرا به توانایی خودت شک میکنی    

اخه صورتشو ک میبینم اینقد لاغرشده و  رنگش زرد پس من مسبب اینم اینجورشده😞