2777
2789
عنوان

عمم نذاشت برم خونمون😭😭😭

774 بازدید | 7 پست

یه قضیه ای هست خیلی سخت و بد و دردناک از دیروز هیچ کدوممون نخوابیدیم

بهم نخندین ولی میخواستم برم خونه دارو بخورم قلب و فشار و خواب و ارامبخش شاید بمیرم شاید برم کما

عمم اومد دنبالم از سر کار نمیزاره برم خونه شبم نگهم داشته انقدر گریه کردم

نمیتونم میخوام داد بزنم

چجوری برم خونه

اینجا قزص بخورم میترسم عذاب وجدان بگیره عمم

میگم ببر دکتر واقعا حالم خوب نیست دست چپم کاملا بی حس نمیبره خلاصه بگم من معلمم سال اولمه مدرسه خوبی افتادم نمیدونستم اینجوریه اولیا هزار جا اعتراض کردن ابروم رفت تو شهر بین همکارا همه میدونن

فردا از اداره میان روش کارمو ببینن

میدونم کارم خوبه ولی تو کل اداره مدرسه همه فهمیدن

من قبلش نام و نشان داشتم همه منو میشناسن

نمیدونم چرا اینجوری شد

نمیتونم تحمل کنم حرف نمونده که پشت سرم نزنن

خدایا چرا نمیتونم حالمو خوب کنم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

چون ضعیفی

هر اتفاقی محل کارت بیافته اصلا گیرم خدایی نکرده گفتن دیگه نیا

باز هم ارزش نداره خودتو بخاطرش بکشی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توکل کن بر خدا. عزم تو جزم کن و با روحیه ایی قوی برو و بهترین طرح درس رو ارائه بده.موفق باشی.روسیاهی ش بمونه به اولیای بی منطق و نادان. روحیه ت رو نباز بزار بفهمن تو بهترین معلمی هستی که قراره به بچه هاشون درس بده.  

واقعا ارزش نداره که به خاطر خانواده هایی که هرسری یه ایرادی از مدرسه و معلم و مدیر میگیرن همچین کاری بکنید ببخشید اینا میگم ولی شما ضعیفی و نتونستی از خودت دفاع کنید سفت و محکم باشید چون جامعه شرایطش همینه هرچیضعیف تر باشی بازنده ای، شما قراره الگوی بچه ها باشید پس عاقلانه رفتار کنید 

قوی باش /کار همینه دیگه /چندسال دیگه اینا برات خاطره میشه/قدر عمه اتو بدون /کسی که تو سختی کنار ادمه انسان بزرگیه

خودتو اذیت نکن فردا این موقع به ارامش رسیدی

از اداره بیان انگار کی هستن /هیچ اتفاقی نمی افته/اعتماد بنفس داشته باش/ 

با بچه های کلاس دعوا کردی؟

ضعیف نباش فردا بهترین خودتو نشون بده من نمونه میخونم دبیر ریاضیمون میگفت سال اولم بود میخواستن بندازن نمونه چندین سال پیش(تیزهوشان نبوده اون موقع) همه اولیا اعتراض کردن که سال اول چه به دبیر نمونه یا میگفتن از روستا اومده این دبیر حتی کار با کامپیوترم بلد نیس ولی الان بهترین معلم منطقه میشه و سردبیر ریاضی شهرمون چندین ساله دبیر نمونه و تیزهوشانه خودتونو با حرف مردم دست کم نگیرین خواهش میکنم

قوی باش /کار همینه دیگه /چندسال دیگه اینا برات خاطره میشه/قدر عمه اتو بدون /کسی که تو سختی کنار ادمه ...

نه اصلا اتفاقا یکی از اعتراض ها مهربون بودنمه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖