2777
2789
عنوان

با این معلم دخترم چیکار کنم

234 بازدید | 14 پست

سلام دخترم کلاس سوم دبستانه معلمش هر روز بیست سی تا سوال از یه درس می‌فرسته مثلا میبینی دو تا درس علوم و مطالعات باهم ۶۰ تا سوال می‌فرسته تکلیف هم میده اعلام هم می‌کنه که فردا از همه سوال میکنم،دخترم از اون ور گریه که خسته شده نمیتونه ادامه بده حق هم داره منم از اون فشار روش که باید بخونی و تکالیفت بنویسی فردا معلم میپرسه جنگ اعصاب داریم،چیکار کنم با همچین معلمی همه مامان ها هم مثل من هستن؟برم به مدیر مدرسه بگم

یه درس سه چهار صفحه ای علوم گه نصفه اش تصویره چطوری سی تا سوال!!!!!! خب زمان ماهم همین بود هم مشق‌داشتم هم هرچی درس داده بوذن میپرسیذن شوال هم نمیدادن لقمه اماده بذارن دهنمون متن کتاب رو باید میخوندیم. دیگه مدرسه همینه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی نکنید خب انجام بده چی میشه مگه برای خودش بهتره پر تلاش میشه ما اون همه مشق نوشتیم چیمون شد بچه های الان تنبل دختر خودم یه کاری انجام میده زود میگه خسته شدم منم میگم تا خسته نشی موفق نمیشی 😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

به مدیر چرا؟با اولیای چندتا دانش آموز دیگه هماهنگ شین ،باهم به معلم بگین که تکالیف کمتر بده.

به خودش خیلی دوستانه گفتیم که حداقل روزایی که میخواین درس بپزسین تکلیف نوشتاری نگید گفت همین که هست فکر نمیکنم این چیزا به شما مربوط باشه!

یه درس سه چهار صفحه ای علوم گه نصفه اش تصویره چطوری سی تا سوال!!!!!! خب زمان ماهم همین بود هم مشق‌دا ...

یادش بخیر ما چقدر سختی می‌کشیدیم مامانمونم نمی‌گفت برم به معلم بگم کم تکلیف بگه😭😂

تازع من چند روز مشق نمینوشتم چون معلم امضا نمی‌زد منم نمینوشتم 

یه بار مامانم گفت چرا مشق نمینویسی گفتم معلم مشق نمی‌ده

گفت فردا میام به معلم میگم چرا مشق نمی‌ده منم گریه کنان رفتم دفترمو آوردم شروع کردم مشق نوشتن 🤣🤣🤣

از چهارم به بعد معمولا اینجوری هست سوم اینقدر سوال نداشتن

بخدا جزوه جزوه سوال داده ما پی دی اف هم می‌فرسته میگه هم جزوه رو بخونن هم این سوالات پی دی اف رو،خب بچه نمیکشه

به نظرم بیشتر سعی کنید برنامه ریزی به دخترتون یاد بدید که بتونه به کاراش برسه چون چند سال دیگه باید برا آزمونهای نمونه و تیزهوشان بخونه و بعد ها دبیرستان و کنکور ....کسایی که از سن کم برنامه ریزی و الویت بندی بلد نیست واقعا براشون سخت میشه

یه مورد دیگه هم که مطرحه اینه که اکثر معلم ها ی دبستان وقتی بهشون انتقاد میکنی برای اینکه نشون بدن وضعیت قبلی خیلی خوب بوده دیگه کلی درس و کلاس رو به سخره میگیرن و تقریبا دیگه رو درس دادن خوب پافشاری نمیکنن......منظورم اینه که انتقادپذیر نیستن که بتونی بهشون انتقاد وارد کنی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بخدا جزوه جزوه سوال داده ما پی دی اف هم می‌فرسته میگه هم جزوه رو بخونن هم این سوالات پی دی اف رو،خب ...

بله فقط بلدن سوال بفرستن بگن حفظ کنید از تدریس همینو یاد گرفتن معلم دخترمن وقت میداد هر درسی چند روز تاحفظ کنن الانم که نمونه هست خیلی فشار میارن روشون سوالایی رو میارن تو امتحان که اصلا نخوندن منابعشو هم نمیگن از قبل هر روز که میره حداقل دوتا امتحان داره