نفس_مری مدیر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 30 پست سلام دکتر گفته بود تنبلي تخمدان ندارم نمیدونستم باردارمدندان عقلمو کشیدم هفته ی اول دوم بوده موهامو رنگ کردم سرما خورده بودم کلی دارو و سرم و آمپول استفاده کردم بعدش فهمیدم باردارمالان نزدیک هفته هفتم هستم من چه غلطی بکنم الان بچه اولمه 1402/07/25 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 میگم کدوم قسمت شیکمتون درد میکرد؟برا من سمت چپم ...الان نی نی کدوم سمته؟ هر سمتی که خم میشدم درد می کردمن بارداری اولمه خیلی اطلاعاتمم پایینه
aftab8757 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 8763 ۳۱ عقب افتادن پری تون همیشگی بوده یا تازگیا اینطوری میشد؟
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7685 من همیشه پریودم عقب میفته مثلا ماه قبلش دو ماه پشت سر هم پریود نشده بودم عزیزم خداروشکر نه چیزی نمیشه نگران نباش خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 دیگه کاری مونده نکنی؟ رنگموهارو خیلی ها میگن گذاشتیم و چیزی نشد دندونپزشکی هم اگه تو امپولش لیدوک ... نمیدونستمگفتم قبل بارداری دندونامو ترمیم کنم که بعدش مشکلی پیش نیادچند تارو قبلا پر کرده بودم مونده بود یه دونه عقلاون افتاده تو بارداری.رنگ مو هم عروسی داشتیم وگرنه اصلا اهلش نیستم شوهرم گفتا رنگ نکن 😭😭😭
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 عقب افتادن پری تون همیشگی بوده یا تازگیا اینطوری میشد؟ نه از همون اول اینطوریمکلا پریودام نامنظمهجدیدا دکتر گفته بود تخمدان پلی کیستیک دارم که ممکنه با دارو باردار بشم
aftab8757 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 8763 نه از همون اول اینطوریم کلا پریودام نامنظمه جدیدا دکتر گفته بود تخمدان پلی کیستیک دارم که ممکنه با ... قبلا دکتر نرفتی مثلا تو ۲۰ سالگی اینا؟؟
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 عزیزم خداروشکر نه چیزی نمیشه نگران نباش هفته قبل رفتم سونوی اول که ببینیم خارج رحمی اینا نباشهگفت هفته ششم هست قلبش میزد
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 قبلا دکتر نرفتی مثلا تو ۲۰ سالگی اینا؟؟ رفته بودمقرص ال دی میدادن که منظم بشهسونو هم کرده بودن ولی تشخیص تنبلی ندادن اون موقع
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7685 هفته قبل رفتم سونوی اول که ببینیم خارج رحمی اینا نباشه گفت هفته ششم هست قلبش میزد خب عزیزمممم دیگ پس مشکلی نیست و حسااااابی مراقب خودت باش ...تبریک میگم بهتون خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 خب عزیزمممم دیگ پس مشکلی نیست و حسااااابی مراقب خودت باش ...تبریک میگم بهتون می ترسم نقصی چیزی پیدا کنهخدایاااا
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7685 می ترسم نقصی چیزی پیدا کنه خدایاااا ن باباااااا اینجوری فک نکن اصلا ...همیشه تو دنیا ۹۹ درصد نگرانی بیش از حد آدما الکیه خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
aftab8757 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 8763 رفته بودم قرص ال دی میدادن که منظم بشه سونو هم کرده بودن ولی تشخیص تنبلی ندادن اون موقع اوکی عزیزم...دقیقا مثل دختر من ۱۵ سالشه از ۱۳ سالگی پری شد اما مدام عقب میندازه بردمش دکتر دارو داد یه دوماهی منظم بود باز دوباره این ماه حدودا ۴۰ روزه پری نشده
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 اوکی عزیزم...دقیقا مثل دختر من ۱۵ سالشه از ۱۳ سالگی پری شد اما مدام عقب میندازه بردمش دکتر دارو داد ... احتمالا طبعش سرده یا رحمش سردهچون منم اینجوریمگرمیجات مثل چای کاکوتی میخوردم زود پریود میشدم
نفس_مری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 712 ن باباااااا اینجوری فک نکن اصلا ...همیشه تو دنیا ۹۹ درصد نگرانی بیش از حد آدما الکیه انشالله که خدا بچه سالم بهم بده