2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ترمیم معدل شرکت نکردی تا حالا 

سوال دوم تابحال کنکور نظام جدید دادی یا نه 

مجردی یا نه 

دانشگاه رفتی یا نه 

من مشاورم اگر دوست داشتی جواب بده سوالارو کمکت میکنم عزیزم

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

سلام ترمیم معدل شرکت نکردی تا حالا  سوال دوم تابحال کنکور نظام جدید دادی یا نه  مجردی یا ...

سلام .ن ترمیم معدل نکردم اصلا  

کنکور نظام جدید هم ثبت نام کردم دوبار اما چون نخونده بودم نرفتم اصلا 

دانشگاه هم نه

سلام .ن ترمیم معدل نکردم اصلا   کنکور نظام جدید هم ثبت نام کردم دوبار اما چون نخونده بودم نرفت ...

برای چ سالی بودی و پشت کنکور موندی تا حالا یا نه اصلا نخوندی /؟

هدفت چیه چه رشته ای

از نظر مالی هم بگو چقدر توان هزینه کردن داری 

خانواده هم مهمه با این مسئله مشکلی ندارن /؟ازدواج کردی یا نه؟چون با ازدواج شرایط زندگی متاهلی متفاوته درس خوندن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

برای چ سالی بودی و پشت کنکور موندی تا حالا یا نه اصلا نخوندی /؟ هدفت چیه چه رشته ای از نظر مالی هم ...

سال ۹۶ اولین کنکورم بود.درسم خیلی خوب بود .ولی چون تو جو بلوغ بودم دیگه نخوندم هرچی بهم گفتن .اگه بخونم مطمعنم رتبه خیلی خوبی میارم .هدفم پزشکیه 

و اینکه متاهلم .شوهرم  ک دید علاقه دادم ب درس تشویقم کرده ک بخونم 

سال ۹۶ اولین کنکورم بود.درسم خیلی خوب بود .ولی چون تو جو بلوغ بودم دیگه نخوندم هرچی بهم گفتن .اگه بخ ...

خیلی خوبه همین ک همسر فهیمی داری 

درسای نظام قدیم خیلی سنگین تر بودن ب نسبت اما نظام جدید هم عالم خودش رو داره میتونی کلاس انلاین شرکت کنی/؟

چون اموزشی ندیدی تا به حال سخته درس خوندن برات و اینکه چندسالی هم دور بودی سخته شرایط 

و باید همه یدرس های بچه های نظام جدید رو بری سر جلسه نهایی امتحان بدی امسال خیلی حق نظام قدیم خورده شد ترازای پایینی دادن بهشون برای همین باید به مدرسه بزرگسالان شهرتون بری راهنماییت میکنن فکر کنم مجبور به تقاضلی دیپلم مجدد بشی برای اینکه بتونی رتبه خوبی بیاری 

خیلی خوبه همین ک همسر فهیمی داری  درسای نظام قدیم خیلی سنگین تر بودن ب نسبت اما نظام جدید هم ع ...

اره عزیزم .میرم همه درسا رو ترمیم میکنم دوباره 

برا آموزش درس ها هم .هم تلگرام کانال آموزشی پیدا کردم .هم یوتیوب اموزشاشون هست .هرجا گیر بودم خوبه اونجا نگاه کنم؟

اره عزیزم .میرم همه درسا رو ترمیم میکنم دوباره  برا آموزش درس ها هم .هم تلگرام کانال آموزشی ...

اگر از نظر شرعی مشکلی نداری با یک سری مسائل حلال و حرام بودن خب ببین نه مسیله ای نیست 

چون باید عمومی هارم ترمیم کنی ممکنه برای ادبیات و زبان و عربی به مشکل بخوری روزی یک ساعت مجبوری براشون وقت بزاری چون نهایی ها خیلی سخت شده و رتبه آور امسال شاگردایی داشتم در حد پرستاری هم نبودن اما به خاطر نمرات نهاییشون پزشکی قبول شدن شرایط ازمون کنکور خیلی سخت شده متاسفانه پیشنهادم اینه که روی زیست سرمایه گذاری کنی حتما که درصد بالا 50 بزنی ریاضی هم سعی کن بیشتر تشریحی بخونی برای نهایی ها که نمره خوبی بیاری اما باید بگم هر سه پایه بهم وصلن مجبوری همه رو بخونی

اگر از نظر شرعی مشکلی نداری با یک سری مسائل حلال و حرام بودن خب ببین نه مسیله ای نیست  چون بای ...

استاد کرمی برای ریاضی خوبه پیگیری کن از صفر تا صد میگه یببین خودش چه کتابی معرفی میکنه 

برای شیمی من کلاس خاصی نمیدونم اما تک جلدی های مبتکران بهمن بازرگان برات معجزه میکنن کتاباشو گیر بیار اگر هزینش زیاد میشه میتونی دست دوم تمیز پیدا کنی 

فیزیک هم یحیوی عالیه و مفهومی درس میده 

زیست ب نظرم بیشتر با تست زیاد جواب میده اما اگر میخوای حنیف عظیمی خوبه 

در مورد دروس عمومی بستگی به خودت داره اگر ادبیات خوبی داشتی ارایه ها و بقیه چیزارو بلدی خودت شروع کن و خط ب خط کتاب رو بخون 

عربی و زبانهم باز همونی که برای ادبیات گفتم البته زبان خیلی سخت تر شده اگر زبانت خوبه میتونی نمره ی خوبی بگیری 

دینی هم حفظیه 10 درسه شما شبی یک صفحه بخون چون نمرش فوق العاده تاثیر گذاره ضرایب رو برای امتحان نهایی در بیار هم چنین ضرایب دروس کنکور 

یک مشاور خوب هم بگیر سیب ترش و گاماس بیست هر دو خوب هستن ازمون هم حتما توی خونه چاپ کن و بزن هر دو هفته اگر هم شرایطش رو برو ثبت نام کن و حضوری برو 

اره عزیزم .میرم همه درسا رو ترمیم میکنم دوباره  برا آموزش درس ها هم .هم تلگرام کانال آموزشی ...

سلام عزیزم میشه آدرش کانال آموزشی رو به منم بگی منم تو خونه دارم درس میخونم واسه کنکور ۱۴۰۳

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲