2777
2789
عنوان

بچه ام تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اعتماد نکن تا صبح.چکش کن.ساعت بذار اگه خوابت میبره.من سر یه دهم هم ترس دارم.نذاشتم از ۳۸فراتر بره ...

تب دختر منو فقط شربت پروفن پایین میاره تو هم اونو امتحان کن. نترس با این تب تشنج نمیکنه زیاد نیست

عزیزم چرا انقد نگرلن هستی دمای نرمال بدن هرانسان ۳۶/۵ الی ۳۷/۵هستش بچتون تب نداره اما اگر مستعد تش ...

فکر کنم بدون اضافه کردن نیم درجه هست شیاف دیکلوفناک پنجاه باید استفاده کرد برا بچه ۱۰۰ زیاده

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
فکر کنم بدون اضافه کردن نیم درجه هست شیاف دیکلوفناک پنجاه باید استفاده کرد برا بچه ۱۰۰ زیاده

متوجه نشدم بدون اضافه کردن نیم درجه؟؟

گفتم که با تجویز دکتر دختر خودم پارسال ۳سالش بود تب شبا دوتا شیاف ۱۲۵استامینوفن پایین نیومد دکتر گفت براش ۱۰۰دیکلوفناک نوشت به زور اومد پایین خیلیم دردش گرفت ولی چاره ای نبود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

متوجه نشدم بدون اضافه کردن نیم درجه؟؟ گفتم که با تجویز دکتر دختر خودم پارسال ۳سالش بود تب شبا دوتا ...

تب سنج های دیجیتالی زیر بغل میذاری هر عددی نشون بدن باید نیم درجه اضافه کنی که عدد درست تب هست ینی سی و هفت و نیم نشون بده با اضافه کردن نیم درجه میشه سی و هشت عدد درستش.مطمینی دیکلوفناک ۱۰۰ بوده چون زیر وزن سی کیلو نمیدن زیر پونزده نصف شیاف دیکلوفناک ۵۰ و بالای وزن پونزده شیاف دیکلوفناک پنجاه کامل .اگه واقعن دیکلوفناک ۱۰۰ گذاشته خدا به دخترتون رحم کرده چون دکتر به من گفت خطر ایست قلبی هست اونم چون تب پسرم بالا بود ۳۹٫۵ با هیچ دارویی پایی نمی اومد شیاف دیکلوفناک پنجاه داد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
دور از جونتون  بردم دارو داد نمیبردم تا صبح خودم جون میدادم از ترس تبش پایین میومد دوباره میرف ...

عزیزم اگه دوست داشتی بیا کانالم تو ایتا داروها ببین و توضیحاتشو بخون.

https://eitaa.com/hosnatebmashhad