2777
2789
عنوان

بچه ام تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست

زیربغل و شونه هاش رو با گلابنمدار کنید

چند قطعه سيب زمینی  رو سرکه بذارید چند دقیقه بمونه بعد بذارید کف پا هاش فقط زیاد نمونه کف پا که لرز نکنه

پاشویه کنید

چون تب کودکان خطرناکه الویتتو ن با دکتر رفتن باشه که تب بر مناسب تجویز کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

سلام عزیزم.

سعی کن هر وقت تب میکنه اول بهش یه چیزی بده رو دلش صاف بشه.مثل ترنجبین هم تبشو میاره پایین و هم رو دلش صاف میشه.

عطاری ما یه پک سرماخوردگی داره که خیلی عالیه من دیگه از سرماخوردگی و تب بچه هام و خودم هیچ هراسی ندارم.

روغن سیاهدانه خوراکی 

روغن معجون

شربط خلط اور

دهانشویه

یعنی واقعا معجزه میکنه

برای تب و سرماخوردگی و انفولانزا و آسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۷/۵دمای‌معمولی‌‌تب‌نیست‌اگه‌تاپنج‌ساعت‌بعد‌

از‌استامینیفون‌تب‌نکرد‌نگران‌نشو‌بادوساعت‌فاصله‌

از‌استامنیفون‌میتونی‌هم‌زمان‌ایبوپروفن‌شربتش‌

روبدی‌البته‌دوز‌مناسب‌بچه‌ات‌نگران‌نباش‌شب‌هم‌کنترل‌کن‌اگه‌تبش‌زیاد‌بود‌سریع‌برین‌بیمارستان

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه اعتماد نکن تا صبح.چکش کن.ساعت بذار اگه خوابت میبره.من سر یه دهم هم ترس دارم.نذاشتم از ۳۸فراتر بره ...

نههه نمیخابم هواسم هست منم از تب وحشت دارم 

دیشبم تا ۶صبح نشسته بودم بالا سرش 

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤

وای چندروزپیش دخترمنم تب داشت ازدخترخواهرم گرفت ویروسوپدرم درامدتاخوب شدشباتبش یهومیرفت بالاباشیاف تبشوپایین میاوردم یه شب خیلی بالابودحوله خیس کردم گذاشتم روپیشانیش.روزاخوب بودشبا تب میکردیهو.سرفه ام داشت چرک خشک کن که دادم تازه بعد۴یا۵روزخوب شد

الان اینقد قصه می خورم که اون زمانی که با این داروها آشنا نشده بودم.

چقد به بچه هام و خودم استامینفون چرک خشکن داروهای دیگه میدادم و چقد استرس داشتم.

خداروشکر الان راحت شدم.

شاید فکر کنید دارم تبلیغات الکی می کنم .ولی اصلا اینطور نیست.

دختر من الان سه شبه تب داره واقعا خیییلی سخته من با ایبوپروفن میارم پایین یه وفتایی ک خیلی بالا میره میبرش حمام با اب ولرم دست و پاهاشو میشورم صورت شو چند بار میشورم گاهی هم اب میریزم داخل وان میشینه داخلش بازی کنه خیلی خوبه میاره پایین تبش رو

در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...

عزیزم چرا انقد نگرلن هستی دمای نرمال بدن هرانسان ۳۶/۵

الی ۳۷/۵هستش

بچتون تب نداره اما اگر مستعد تشنج ناشی از تب هستش میتونی توی یه وان اب ولرم نمک بریزی و توی اون پاشویه کنی تا دمای بدنشو بیاره پایین و شیاف ۱۲۵استامینوفن و اگر پایین نیومد باز ۱۲۵دیکلوفناک با تجویز دکتر!

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان با استامینوفن دمای بدنش ۳۷/۶

دمای زیر بغلش اینه ؟ نیم درجه اضافه کردی؟ پیاز حلقه کن با جوراب نمدار پاش کن پیازها بزار کف پاش 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..