2777
2789
عنوان

مغرور

63 بازدید | 8 پست

چرا بعضیا انقدررررر مغرورن؟؟؟مثلا استادا یا جاهای دیگه تو دانشگاه ب حرفشون گوش ندی یا خیلی جدی باشی باهات بد برخورد می کنن انگار ارث پدرشون رو خوردی یادمه یبار ی استادی ی چیزی گفت بهم ولی اصلا جواب ندادم یعنی جوابی نداشتم با فرداش خیلی عصبی و جدی باهام برخورد می کرد😂😂😂😂چشونه اینا؟؟؟🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عقدس

اره والا بخدا دیروز  تو دفتره هماهنگی مال رشتم انقدرر سرد و تند برخورد می کنه چون چی شخصیت جدی دارم🤣🤣مثلا انتظار دارند تو برخورد اول انقدر باهاشون صمیمی باشی و گرم بگیری اونوقت چیزایی ک میگن خیلیم چرت و مسخره‌ است نمیگم ها چیزه مهمی میگن

دانشجوهای پاچه خواری که دنبال نمره ان باعث شدن بعضی استادا این حسو بکنن 

والا تاحالا ی استاده خوبو ندیدم همشون زبون بازن نمره میدن کلی از طرز رفتارشون شخصیتشون رو ب کلی میبرن زیره سوال

چرا وایب اینو گرفتم که  توهم زدی استادت عاشقت شده🥴😑 اگه اینجوره از توهم بیا بیرون

ترم اول نیستم عزیزم کلا همه استادا دختر بازن من دارم طرز رفتارشون رو میگم ک چرا انقدر مغرورن 

توهم زدن که ترم یک و ترم هشت نداره...بیخیال

ای بابا خواهره من چرا انقدر بدبینی؟؟؟😂😂😂عشق و عاشقی کجا بود؟؟؟😂😂😂اتفاقا داره چونکه دیگه با رفتاراشون آشنایی پیدا می کنی وقتی باهمه گرم میگیرن🤣🤣🤣🤣