2777
2789
عنوان

مغرور

63 بازدید | 8 پست

چرا بعضیا انقدررررر مغرورن؟؟؟مثلا استادا یا جاهای دیگه تو دانشگاه ب حرفشون گوش ندی یا خیلی جدی باشی باهات بد برخورد می کنن انگار ارث پدرشون رو خوردی یادمه یبار ی استادی ی چیزی گفت بهم ولی اصلا جواب ندادم یعنی جوابی نداشتم با فرداش خیلی عصبی و جدی باهام برخورد می کرد😂😂😂😂چشونه اینا؟؟؟🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدس

اره والا بخدا دیروز  تو دفتره هماهنگی مال رشتم انقدرر سرد و تند برخورد می کنه چون چی شخصیت جدی دارم🤣🤣مثلا انتظار دارند تو برخورد اول انقدر باهاشون صمیمی باشی و گرم بگیری اونوقت چیزایی ک میگن خیلیم چرت و مسخره‌ است نمیگم ها چیزه مهمی میگن

دانشجوهای پاچه خواری که دنبال نمره ان باعث شدن بعضی استادا این حسو بکنن 

والا تاحالا ی استاده خوبو ندیدم همشون زبون بازن نمره میدن کلی از طرز رفتارشون شخصیتشون رو ب کلی میبرن زیره سوال

چرا وایب اینو گرفتم که  توهم زدی استادت عاشقت شده🥴😑 اگه اینجوره از توهم بیا بیرون

ترم اول نیستم عزیزم کلا همه استادا دختر بازن من دارم طرز رفتارشون رو میگم ک چرا انقدر مغرورن 

توهم زدن که ترم یک و ترم هشت نداره...بیخیال

ای بابا خواهره من چرا انقدر بدبینی؟؟؟😂😂😂عشق و عاشقی کجا بود؟؟؟😂😂😂اتفاقا داره چونکه دیگه با رفتاراشون آشنایی پیدا می کنی وقتی باهمه گرم میگیرن🤣🤣🤣🤣