2777
2789
قیمتش 5000 تومان هست
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
تارهاش رو ضخیم هم میکنه؟یا فقط پرپشت
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وازلین؟ داریم تو خونه مرسی گفتی
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
من براابروم یک ماهه داره نتیجه میده تاعیدمیزنم ان شاالله

سلام بزرگوار الان چند سال از پیامتون گذشته !

اثر کرده بود ابروتون مثل اول شد!؟

بعد شنیدم ال دی خیلی خوبه

بریزیم داخل خرگوشک ..

عزیزم سلام خرگوشک ب موهات چند وقت زدی ک پرپشت شد؟ یعنی واقعا نتیجه میده؟ قطع کردی نریخت؟ 

نه خیلی خوب بود خدایی 

از همه داروهایی که دکتر بهم داد بهتر بود 

از عطاری خریدم 

آبکی وقهوه ایی رنگ بود

سلام

من حدودا ی ماه و نیمه دارم از خرگوشک برا ابروهام استفاده میکنم ب معنی واقعی تاثیر داشت ابروهام خیلییی پر شدن

فقط حتما از اینایی بگیرید ک شرکت دارویی تولید میکنه چون من قبلنا از اینایی ک عطاری داره نام و نشانم نداره خریدم تاثیر نداشت