2777
2789
نه خیلی خوب بود خدایی  از همه داروهایی که دکتر بهم داد بهتر بود  از عطاری خریدم  آ ...

سلام عزیزم خوبی امیدوارم پیام منو ببینی من امروز خرگوسک خریدم جلو موهام و شقیقه هام خالی شده و واسه ابرو خم میخوام استفاده کنم روزی چند بار بزنم ک نتیجه بده بعد داروگیاهی بهم گفت شبی یکبار آخر شب بزن بعد هر بار زدن باید برم حموم بشورم یا نیاز نیست 

سلام من حدودا ی ماه و نیمه دارم از خرگوشک برا ابروهام استفاده میکنم ب معنی واقعی تاثیر داشت ابروهام ...

عزیزم عکسشو داری بفرستی ببینم چه اسمی داره دقیقا ابروهای منم خیلی کم پشته خیلی بده همش آکوآ میزنم همش ریخته☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی امیدوارم پیام منو ببینی من امروز خرگوسک خریدم جلو موهام و شقیقه هام خالی شده و واسه ...

سلام نه بعدش حمام نمیخواد گلم 

روزی چند بارم بزنی اشکالی نداره

نه خیلی خوب بود خدایی  از همه داروهایی که دکتر بهم داد بهتر بود  از عطاری خریدم  آ ...

شما دکترم رفتید؟ماینو کسیدیل هم استفاده کردید؟ منم رفتم دکتر داروها بدترم کرد. یعنی خرگوشک بهتر از ماینو هست؟

اره تا دلتون بخواد دکتر رفتم 

عزیزم موهات پر شده؟من موهام از استرس طی دو ماا نصف شده ،تروخدا اگه خوب شد بگو منم تهیه کنم ،مجردم و میترسم ازدواج کنم

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
اره تا دلتون بخواد دکتر رفتم 

عزیزم بعد از اینکه خرگوشکو قطع کردی ریزس موهات بیشتر نشد ؟؟ چون یه نفر میگفت قطع کرد ریزشش بیشتر از قبل شده ترسیدم 

و اینکه اون مارکی که شما میزدی چی بود اسمش و ا ز کجا میخریدی گلم ؟

جلو موهام که میتم خالی شده بود قشنگ پر شد

ببخشید سوالام زیاد بود 🙈

عزیزم محلول خرگوشک زدی یا روغنشو ؟

چندماه زدی که پر شد کامل ؟؟

مال من فرق سرم و وسط سرم خالی شده مال شما کجای سرت خالی شده بود ؟