2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بزرگی تخمدان

850 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها، من هفته پیش رفتم سونو گفت تخمدانت بزرگ شده ، از بعد تخمک گذاریم همش حس پریود دارم. اونایی که تنبلی تخمدان دارن ، میشه بگن شماام حس پریود همش دارین یا نه؟ 

اخه تو نت نوشته بود یکی از علائمش اینه

توروخدا جواب بدین 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موقع تخمک آزاد کردن قشنگ حس میکنم مثل پریود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم شما دوران تخمک گذاری حس پریود داری یا بعدش؟

من الان بهتر شدم سه ماه ویتاگنوس خوردم خوب شدم از همون دوران تخمک گذاری حس پریودی داشتم تا موقعی که پریود شم خیلی بد بود کلافه شده بودم

لا إله إلّا اللّه
من الان بهتر شدم سه ماه ویتاگنوس خوردم خوب شدم از همون دوران تخمک گذاری حس پریودی داشتم تا موقعی که ...

ع منم دقیقا همینم الان  چه خوب که گفتی عزیزم منم بخورم پس . من فیبروکیستیک سینه دارم براش بد نیست؟

من الان بهتر شدم سه ماه ویتاگنوس خوردم خوب شدم از همون دوران تخمک گذاری حس پریودی داشتم تا موقعی که ...

عزیزم یه سوال دیگه شما عقب مینداختی یا جلو؟ 

تخمدانتم بزرگ شده بود؟

ع منم دقیقا همینم الان  چه خوب که گفتی عزیزم منم بخورم پس . من فیبروکیستیک سینه دارم براش بد نی ...

نمی‌دونم عزیزم ولی فکر کنم تداخل  داشته باشه تو گوگل بزنی میاره ......تو برگه راهنماش هم نوشته

لا إله إلّا اللّه