2777
2789
عنوان

بچه های کلاس اولیتون ،دوست دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 19 پست

کلاس فن بیان خیلی به بچه خجالتی کمک می کنه. دختر من با مکافات می رفت کلاس های تابستونی یا به یکی سلام بگه. یماه رفت فن بیان ۷۰ درصد خجالتش ریخت. اونجا شرایط دوست شدن ، خودشو معرفی کردن خونه کسی میره مهمونی چطور وارد شه و خیلی چیزا رو نمایشی با تک تک بچه ها اجرا می کرد مربی شون 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالشه دخترتون؟

دو روز دیگه شش سالش تموم میشه. منم از ۴ سالگی گذاشتم کلاس های نقاشی‌، کاردستی و سفالگری.تا یکم خوب شد روابط اجتماعیش.  اولاشم با سختی دل کند ازم . ولی یماه رفت فن بیان اونم با بچه های ۹ تا ۱۳ ساله بودن اغلب.  خیلی معاشرتی شد.

نگران بچه خواهرت نباش. بهش کم کم یاد بدید. وقتی یه جا حرف میزنه یا یه دوستی تو پارک و این طور جاها پیدا می کنه همش تشویقش کنید. که خوشحالید از کارش

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏