2777
2789
عنوان

بچه های کلاس اولیتون ،دوست دارن؟

215 بازدید | 19 پست

نگران دختر خواهرمم باهاش که خرف میزنم میگه کسی تو مدرسه باهام دوست نیست .... خودش تنها زنگای تفریح میره بیرون

به نظرتون عادیه؟

خیلی دلم گرفته اینقد که دوسش دارم و نگرانشم

🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم با بغل دستیش دوسته خوراکی اینا میزارم اسنک و غذا میزارم برا اونم‌ میزارم ‌کنارش.

ولی کلا اجتماعی نی دوست نداره زیاد با همه دوست بشه یا دوست جدید پیدا کنه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

خوب مهارت دوست یابی ش ضعیفه... مهارت مهمیه و قبل از ورود به جامعه و مدرسه باید اصلاح می‌شده

من دخترم اولیه و روز اول دوست پیدا کرد با هم نیمکتیش دوست شد بعد خانم معلم جابجاش کرد حالا دوباره با هم نیمکتیش دوست شده

امید آخرین چیزیست که میمیرد

من بچه م پیش دبستان بود روز اول مامانا بچه ها سعی می کردن با هم دوست کنن.

من و یکی از مامانا که میشناختمش بچه مونو گفتیم باهم دوست شن.

هفته اول فقط با همون دوست بود دخترم. بهش گفتم برو با بچه های دیگه حرف بزن اسمشونو بپرس. باهاشون دوست شو بیا بمن بگو. 

شما هم امتحان کن. شاید جواب داد. بچه ها گناه دارن تنهایی بکشن مدزسه رو دوست ندارن

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
خوب مهارت دوست یابی ش ضعیفه... مهارت مهمیه و قبل از ورود به جامعه و مدرسه باید اصلاح می‌شده من دختر ...

برای منم از درس و مدرسش چنین مهارتهایی مهم تره ولی خب من مادرش نیستم اما دلم گرفته از تنهاییش

🦋