2777
2789
عنوان

آریتمی قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 81 پست
کجا حجامت رفتی؟ کی گفت اینکار کمک میکنه بهت

ببین خونم بشدت غلیظ شده بود ،خود کروناهم عامل غلظت خون بود ،دوره طب سنتی رفتم من 

خودم به شوهرم گفتم کجا بزنه  ،اونم حجامتم کرد تو خونه .

ولی تو برو پیش متخصص 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
عزیزم چرا اگه ترس تو جونت باشه همینجوری میشی . بگو اگه کسی بلده سه روز صبح ناشتا رگهای هول تو بگیرن ...

رگ هول چیه؟ کسی بلد نیست تو رو خدا راهنماییم کن

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رگ هول چیه؟ کسی بلد نیست تو رو خدا راهنماییم کن

چرا قدیمیترها بلد هستن بپرس ازشون 

کنار رونات دوتا رگ اصلی هست ،اونارو برا چند ثانیه با انگشت شصت نگه دارید ،وقتی ول کنی یهویی پاهات داغ میشه ، البته کسی باید برات بگیره خودت نمیتونی 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
چرا قدیمیترها بلد هستن بپرس ازشون  کنار رونات دوتا رگ اصلی هست ،اونارو برا چند ثانیه با انگشت ...

شما بلدین؟

نه بخدا خوب بودم

عزیزم به ترس اعتقاد داری شاید نرسیدی دعا بگیری خوب میشی ماخودمون اعتقاد داریم حالا نمی‌دونم شماهم اعتقاد دارین 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم چرا اگه ترس تو جونت باشه همینجوری میشی . بگو اگه کسی بلده سه روز صبح ناشتا رگهای هول تو بگیرن ...

هزینشو هم میدم فقط کمکم کن لطفا

دوس پسر سابق منم یه عصب اضافه داشت تو قلبش و بعضی وقتا تپش قلب میگرفت و تا مرز بیهوش شدن میرفت  ...

ای وای اونکه دیگه خیلی خطرناکه

عزیزم به ترس اعتقاد داری شاید نرسیدی دعا بگیری خوب میشی ماخودمون اعتقاد داریم حالا نمی‌دونم شماهم اع ...

چی؟ متوجه نمیشم

خو اگه مشکل قلبی باشه ، باید مادرزادی باشه  اگه ی اتفاق باعث بشه ، یعنی استرس  تو ...

7 تا

چی؟ متوجه نمیشم

یعنی وقتی خبر فوت داییت رو آوردن ترسیدی برات سرکتاب باز کنن خوب میشی منم اینجوری بودم هر دکتر چیز می‌گفت سرکتاب باز کردم خوب خوب شدم بخدا

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خو از این هفت تا ، چندتاش گفت باید بستری بشی و ... مث همین دکتره که میگی ؟

این و یکی دیگه یعنی 2 تا از 7 تا