2777
2789
عنوان

آریتمی قلبی

2970 بازدید | 81 پست

من حدود دو ماهه که ضربان قلبم میره بالای 150 بعد میاد پایین 

کلی دکتر رفتم و اکو گرفتم میگن عضله قلبم 45 درصده هر دکتری که میرم یه جور دارو میده 

یکی میگه عصبیه 

یکی میگه چاقیه

امشب یه دکتری رفتم گفت باید بستری کنم بعد ببرم اتاق عمل شوک قلبی بهت بدم تا عضله قلبت درست بشه یا اینکه رگ قلبتو میسوزونیم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

تو رو خدا اگه تجربه از درمان آریتمی قلب دارین بهم بگین از عمل و شوک میترسم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

عزیزم از موقع کرونا اینجور علائم زیاد شده هرکدومم یچیزی میگن بدتر میترسونن منکه فقط قرص زیر زبونی دکتر نوشت دوسه مرتبه اورژانسی لازم شد چه برا خودم چه برا دو سه نفر دیگه که از سکته ی حتمی نجات پیدا کردن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم قبلاً هم تو یکی از تاپیک‌هات بهت گفته بودم اگه یادت باشه ♥️ اینقد میری دکتر تا آخرش بجا ی بلا ...

یعنی دکتر نرم؟

دكتر امشبي كارش درست بوده بهش اعتماد كن كار شما مربوط به فوق تخصص الكتروفيزيولوژي قلب ميشه

یعنی برم بهم شوک قلبی بزنن؟

عزیزم از موقع کرونا اینجور علائم زیاد شده هرکدومم یچیزی میگن بدتر میترسونن منکه فقط قرص زیر زبونی دک ...

شما هم آریتمی گرفتی؟

شما هم آریتمی گرفتی؟

اووو کلی نوارقلب و اکو .وو...... هزارجور چیز نمیفهمیدن فشارم میرفت بالا یهویی ضربان قلبم زیاد میشد .

گفتن دریچه قلبت گشاد شده باز یکی دیگه میگفت نه هیچی نیست .،ثبات نداشت اصلن قلبم قاطی کرده بود .

حجامت کردم دوتا لیوان خون لخته از پشتم گرفتیم خوب شدم .

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
نمی‌دونم عزیزم هرجور راحتی ، این بیماری اکثراً واسه استرسه  خودت نمیدونی مگه چته ؟؟ استرس ی ...

چرا چند وقت پیش داییم فوت شد یکدفعه خبر دادن همه جیغ و هوار کردن از اونموقع اینجوری شدم ولی دکتر امشبي گفت نه به اون ربطی نداره برو بیمارستان خصوصی بخواب بیهوشت کنم ببرم شوک قلبی که به کسانی که ایست قلبی میکنن میزنن به تو هم بزنم شاید عضله قلبت خوب شد اصلا خستم کرده

اووو کلی نوارقلب و اکو .وو...... هزارجور چیز نمیفهمیدن فشارم میرفت بالا یهویی ضربان قلبم زیاد میشد . ...

عه چه خوب منم برم

اووو کلی نوارقلب و اکو .وو...... هزارجور چیز نمیفهمیدن فشارم میرفت بالا یهویی ضربان قلبم زیاد میشد . ...

کجا حجامت رفتی؟ کی گفت اینکار کمک میکنه بهت

چرا چند وقت پیش داییم فوت شد یکدفعه خبر دادن همه جیغ و هوار کردن از اونموقع اینجوری شدم ولی دکتر امش ...

عزیزم چرا اگه ترس تو جونت باشه همینجوری میشی .

بگو اگه کسی بلده سه روز صبح ناشتا رگهای هول تو بگیرن .

باصطلاح قدیمیا میگن خون تو رگا ت بسته