2777
2789
عنوان

کات کردم

384 بازدید | 31 پست

بچه ها من سه هفته با یکی بودم، یبار هم فقط همو دیدیدیم. رابطمون خیلی خوب بود تا اینکه خانوادم پیامشو دیدن تو گوشیم، خیلی دعوا کردن باهام حتی نزاشتن روز اول دانشگاه برم. گفتن این پسر کیه هر سه تا پیامش فحش به این و اونه، ی ادم بی سر و پایی که برای شخصیت خودش ارزش قائل نیس 

بزور گوشیمو گرفتم، پیام دادم گفتم کات کنیم گف چرا و اینا منم توضیح دادم. گف مرسی بابت لحظات قشنگی که برام ساختی دانشگاهتو ول نکن میخام موفقیاتت رو ببینم❤ 

منم بش گفتم جا اینک بگی باشه منتظرتم خیلی راحت میگذری؟ گف من اول با منطق میبینم بعد احساسات انقد ک تجربه بد داشتم از احساساتم میگذرم با اینک الانم مغزم با احساسات داره خراب میشه.میتونستی جای گفتن کات بگی با هم حلش میکنیم الان 19 سالته خودت بشین 22 تا 4 تا کن فک کن ببین چی میخای 

بچه ها چیکار کنم ولش هم کنم حس تنهایی میگیرم. دلم میخواد یکی کنارم باشه. انقد ک به رابطه با ادما از بچگی تا الا وابسته شدم البته از قبلا کمتر شده 

من 19 اون کلاس دوازدهمه

عزیزم بیخیال با بچه مدرسه ای رل زدی چه توقعی داری😐😐😐

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یادت باشه پسرا سه چهارسال از،سن واقعی اشون کمترن ..‌وای بحال این که ۱۷ سالشه

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

حس میکنم پسر خوبیه توهم به این راحتی ولش نکن سعی کن همین حرفاتوهم به خونوادت بگی احتمالا درکت میکنن پسره یک سال ازت کوچیک تره درسته؟ 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

حس خوبی نگرفتم از حرفاش که سریع خواسته جدا بشید باز دوست داری قرصت بده بهش

من اول گفتم کات بعد اونم قبول کرد انگا ک براش زودگذره. بعد رفتم شستمش گف بجا کات میتونستی بگی حلش کنیم الا من همش با منطق تصمیم میگیرم بعد با احساسات

نمیدونم چکار کنم

حس میکنم پسر خوبیه توهم به این راحتی ولش نکن سعی کن همین حرفاتوهم به خونوادت بگی احتمالا درکت میکنن ...

اخه از چهارتا پیامش فحش بد بود خانوادم دیدن ناراحت شدن 

من اول گفتم کات بعد اونم قبول کرد انگا ک براش زودگذره. بعد رفتم شستمش گف بجا کات میتونستی بگی حلش کن ...

دیگه مربوط به خودته اگه واقعا میخواییش یبار فرصت بده 

ولی نزار باز خانوادت ببینن دردسر درست شه برات

اوضاع بدتر شد دگ حتی نمیتونم ب پسرا دانشگاه هم نگا کنم انقد خانوادم برام خط و نشون کشیدن

خب فعلا بیخیال پسر:/ 

بخدا هیچیییییی یعنی هیچیییی تو رل زدن و عاشق شدنو این چیزا نیست

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
اخه از چهارتا پیامش فحش بد بود خانوادم دیدن ناراحت شدن 

فحش؟  مگه چی گفته😐

خوب اگه فحش داده حق با خانوادت بوده پس بعدشم برای چی اجازه میدی فحشت بده😐

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚