2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست
دیگه مربوط به خودته اگه واقعا میخواییش یبار فرصت بده  ولی نزار باز خانوادت ببینن دردسر درست شه ...

حس بدی دارم نمیدونم ته این رابطه چی میشه ارزش داره یا ن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فحش؟  مگه چی گفته😐 خوب اگه فحش داده حق با خانوادت بوده پس بعدشم برای چی اجازه میدی فحشت بده😐

ب من اصلا فحش نمیده از گل نازک تر بم نمیگه، ولی به بقیه ک رو مخش راه برن میده

حس بدی دارم نمیدونم ته این رابطه چی میشه ارزش داره یا ن

خب تهش که مشخص نیست سنش کمه و نمیشه گفت قطعی اگه حس خوبی نداری تا وابسته نشدی جدا شو  ولی اگه فک میکنی ارزششو داره و پشیمون نمیشی یبار فرصت میتونه اوکی باشه

ب من اصلا فحش نمیده از گل نازک تر بم نمیگه، ولی به بقیه ک رو مخش راه برن میده

اهام ولی سه هفته کمه منم الان با یکی هستم بین۷تا۸ماهی هست ولی بازم بهش زیاد اعتماد ندارم و خیلی خوب نشناختمش 

واست ۳هفته. کمه که بخای تصمیم بگیری یه فرصت بده ببین چجوریه (نظرمنه بازم هرطور خودت صلاح میدونی) 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

بدون جنس مخالف حس تنهایی میکنم نمیدونم چکار کنم. الانم تو منگنم

پس مشکلت صرفاً این آدم نیست

به نظرم هیچی بهتر از وابسته نبودن نیست

به جای دنبال کیس دیگه گشتن ، روی خودت کار کن دوستم:)

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

اجی نمیدونم ناراحت شی یا نه

ولی با تجربه که داشتم بهت میگم همشون این حرفا رو میزنن همشون

اگه میخواستت اصرار میکرد هرچند اصرارم میکرد نمیشد فهمید واقعا دوستت داره یا نه

دوری کن از این ادم و ادمای مشابهش

سرتو با کلاسای مختلف و کتاب های خودشناسی و رمانای خوب گرم کن

اجی نمیدونم ناراحت شی یا نه ولی با تجربه که داشتم بهت میگم همشون این حرفا رو میزنن همشون اگه میخوا ...

اره بش گفتم زمان میخام اونم گف هر چی تو بگی بوسم بهت 

منم دگ دنبالش نرفتم میخوام دوستای دختر بیشتر پیدا کنم

2824
2823
2791
2779
2792