2777
2789
🥰 یه استیکر هست که لبخند میزنه و از چشمش یه قطره اشک داره میچکه .اون میشد جواب شما😀 پیدا نکردمش ...

چون حقیقت داره و از دل براومد و بر جان نشست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جون باباااا😁😅 واقعا بارون خوشبختی رو تکمیل میکنه..

تکمیل کجاست خواهر فقط ۰/۵درصد رفت روش😂😂که اونم چون بیرون نمیرم ۱نمره ازش کم میشه۳۰/۵ چون خیلی بد بختم که باید تو خونه زل بزنم ب این بارون قشنگ🥲💔😅🩷

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسمشو میزارم پذیرش  اینکه زندگیت رو با کم و کاستی ها بپذیری و بگی همینه حالا تلاش می‌کنم بهت ...

نه دیگه این برای منم عجیبه

فکر کردم زندگی های نرمال رو میگید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من اسمشو میزارم پذیرش  اینکه زندگیت رو با کم و کاستی ها بپذیری و بگی همینه حالا تلاش می‌کنم بهت ...

بنظرم اگ اطرافیانمون بزارن خیلی حالمون بهتر یا شایدم فضولی و دخالتاشون 

من خودم اگ از همه ادمای اطرافم بجز یکی دو نفر دور باشم مطمئنم حس خوشبختبم ب بالای ۸۵درصد میرسه

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻
تکمیل کجاست خواهر فقط ۰/۵درصد رفت روش😂😂که اونم چون بیرون نمیرم ۱نمره ازش کم میشه۳۰/۵ چون خیلی بد ب ...

انقد درصدی گفتی همه چیو خودمو گم کردم خواهر😅

من کی ام؟ اینجا کجاس؟😬😁

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
گلیلییییلیلیییی دختر گرانبها میرقصددد😂😂😂🩷🩷🩷🩷 شوا شوا💵💵💵💵💰💰🪙🪙🪙🪙

😂😂❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...