2777
2789
من خیلی چیزها کمبود دارم و داشتم .ولی از دارایی و تلاشم و خداوند سپاسگذاری دارم. مثلا من پدرم را ند ...

چون یه نعمت بی نظیر داری :خود عزیزت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بعضی ها رو میبینم راضین  بعد با خودم میگم آخه این از کجای این زندگی یا مثلا شوهر راضیه&nbs ...

اصلا زندگی همینه

خوشبختی حسی از درون به بیرون هست نه از برون به درون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من خیلی چیزها کمبود دارم و داشتم .ولی از دارایی و تلاشم و خداوند سپاسگذاری دارم. مثلا من پدرم را ند ...

وای دختر گرانبها شما حکم سلبریتی هارو داری تو نی نی سایت خیلی از عاقلانه بودن پیاماتون شنیدم الان که پیامتو دیدم ادم ذوق شدم😂😂😂😂💚🩷

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻
چون یه نعمت بی نظیر داری :خود عزیزت

🥰

یه استیکر هست که لبخند میزنه و از چشمش یه قطره اشک داره میچکه .اون میشد جواب شما😀

پیدا نکردمش .

ممنون جواب خیلی دلچسبی بود😍🤗

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

وای دختر گرانبها شما حکم سلبریتی هارو داری تو نی نی سایت خیلی از عاقلانه بودن پیاماتون شنیدم الان که ...

مرسی از حسی خوبی که دادین عزیزم 😁🥰🥰🙏❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اره من🙋🏻‍♀️

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

تا الان از هیچیش راضی نیسم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اصلا زندگی همینه خوشبختی حسی از درون به بیرون هست نه از برون به درون

من اسمشو میزارم پذیرش  اینکه زندگیت رو با کم و کاستی ها بپذیری و بگی همینه حالا تلاش می‌کنم بهترش کنم   نه اینکه  یه جوری رفتار کنی که همینجوریم همه‌چی خوبه آخه شوهر معتاد  بیمسیولیت  دیکتاتور  کجاش خوبه    پدر بی‌مسئولیتی  مادر بیفکر خودخواه