2777
2789
عنوان

عروس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 39 پست

تجربه میگه با هر آدمی مثل خودش رفتار کن بهشون رو بدی فکر میکنن کسین پرو بازی در آورد جواب بده ادب داشت ادب به خرج بده

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ماور شوهرم شبیه عروس شماست الکی الکی قهر میکنه جلو ادمها جواب سلامتم نمیده منم بیخیالش شدم الان حتی تو خیابونم ببینمش بهش سلام نمیدم😐

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
متاسفانه ما هم مشابهش رو داریم  کوچکترین بحثی بینشون پیش بیاد همه ی خانواده ها رو میکشونه وسط ...

من بخاطر دخالت و فضولی پدرشوهرم جواب دادم شوهرم بدش اومده بود مردم چه شانسی دارن شوهراشون پشتشونه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربه میگه با هر آدمی مثل خودش رفتار کن بهشون رو بدی فکر میکنن کسین پرو بازی در آورد جواب بده ادب دا ...

از اول برادرم خیلی مارو کوچیک کرد همش میگفت فلان کارو بکنید و پیام بدید زنگ بزنید بنظرم مقصر بیشتر برادرمه

کی گفته منکه برادر ندارم کلا همم ادم پرحرفی نیستم و ساکتم ولی همیشه خواهرش اذیتم میکنه و برام دردسر ...

چه دردسری درست کرده 

چون برادر نداری نمیدونی زن داداش چه کارایی از دستش بر میاد بعد خودشو به مظلوم نمایی بزنه 

کاری با شما ندارم ولی عروسا هیچ  موقع ساکت نیستن 

دقیقا همینه بعدم میگن شمازن ها حساسید

منظور منم همین بود که خانم ها زیادی حساسن، کاش ما هم مثل آقایون یاد بگیریم هر حرف و حالتی و برداشت بد و منفی نکنیم، شاید اون لحظه اصلا فکرش جای دیگه بوده، خیلی زندگی و به خودمون سخت میکنیم.