2777
2789
عنوان

عروس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 39 پست
از اول برادرم خیلی مارو کوچیک کرد همش میگفت فلان کارو بکنید و پیام بدید زنگ بزنید بنظرم مقصر بیشتر ب ...

شما چرا گوش می‌دادید الکی ک الان فکر کنه دختر انخموهوعه الانم اگ محلش ندید فردا پسفردا له له میزنه برادر دیگ نداری؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

آه اینجور زندایییی دارم اونم سه تا،از هم یاد میگیرن 

ماها ک اصلا نمی‌ریم بیایم 

اینجور می‌کنن ک نرید 

اگر نمی‌خواهید از لجشون شده هم برید و زنگ داداشاتون بزنید 

من ک مامانم میگه ولشون کن بذار راحت باشم 

آخه دلیل این رفتارشونو نفهمیدم حتی متلک هم ننداختیم جالبه 

حالا من عروس شدم خواهرشوهرم تیکه گو و لوس 

رفت و آمد دارم ولی کم 

ولی همیشه خوشرو بودم فکر کنم تو دلشون میگن این دیگه چقدر چله🥲

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماور شوهرم شبیه عروس شماست الکی الکی قهر میکنه جلو ادمها جواب سلامتم نمیده منم بیخیالش شدم الان ح ...

من شوهرم خیلی اهل مدارست میگه حداقل دو بارهم جایی دیدیش سلام کن بهش اگ محال نکرد بعد اگه خواستی دیگ سلام نده بهش

چه دردسری درست کرده  چون برادر نداری نمیدونی زن داداش چه کارایی از دستش بر میاد بعد خودشو به م ...

کاش میتونستم مثل فیلم جلوت بزارمش روز اول رفتیم لباس نامزدی بخریم اول ک انگشترم خودشون خریدن ۱ گرم منم نبردن برا لباس همسرم منو برد بهترین لباس فروشی شهرمون همشونم اومده بودن حتی خواهرزاده هاش با دمپایی فقط ی لباس خریدن برام دیگه هیچی منم هیچی نگفتم فقط انتخاب کردم و اومدم خونه گفتن این توقعش بالاست از همون روز همه چی شروع شد من حق انتخاب هیچی رو نداشتم باید حتما ارزون ترینشو انتخاب میکردم وگرنه شروع میشد دوباره اعصاب خوردیا با وجود اینکه درآمد شوهرم بالا بود و خودش خرج همه چیو میداد ببین اون ادمی ک با هزار امید میره تو خونه مردم سگ هار گازش نگرفته ک دوستداره همرو و دوستداره همه هم دوسش داشته باشن برا من ی تیکه طلا هم نخریدن ک هیچ حتی عیدی و یلداییم نیاوردن و مراسمم نگرفتن چ دختری این چیزا حقشه هیچوقت کسی رو معن نکن من کردم سرم اومد

I’m happy 😆 
شما چرا گوش می‌دادید الکی ک الان فکر کنه دختر انخموهوعه الانم اگ محلش ندید فردا پسفردا له له میزنه ب ...

من مادرم بشدت برادرمو دوس داره و خیلی قبولش داشت البته الان میگه نتونست برای زندگیش درست تصمیم بگیره تو این ۱۴ سال به خواسته برادرم این کار ها رو کردیم که قطع رابطه نکنه خانمش... همین ی دونه برادر رو دارم خواهرم ندارم😢

چه دردسری درست کرده  چون برادر نداری نمیدونی زن داداش چه کارایی از دستش بر میاد بعد خودشو به م ...

ببین مشکل اینجاست که خودشم اصلا به مظلومی نمیزنه و خیلی راحت میگه من نمیخام فلانی ببینم یا فلانی نیاد خونمون 

الان واقعا به نقطه ایی رسیدم که فقط میخام نبینمشون نه خودشو نه بچه هاشو همین که برادرمو ببینم یا زنگ بزنه برام کافیه

اوایل بچه هاش خیلی دوس داشتم انقدر که اونا رو حربه کرد دیگ اونارم بیخیال شدم دیگه نمیخام نقطه ضعفی داشته باشم 

فقط الان میخام بدونم ی وقت اگه مجبور شدم جایی ببینمش چجوری رفتارشو تحمل کنم که انقدر اذیت نشم

ما نمیتونیم یه طرفه قاضی بریم کسی نمیاد بگه به دیگرون که منم فلان حرفو چندین سال قبل زدم منم فلان کا ...

آره درست میگی اما باور کن اخلاقای خیلی خاصی داره و با اکثر فامیل های خودشونم قطع رابطه کردن