2777
2789
عنوان

بیاید بیاید مهمه

103 بازدید | 12 پست

شما با حجاب اجباری موافقین؟

واقعا خیلی اعصابم خورد شده

چند روز پیش تو خیابون شالم افتاد دستم پر بود درست نکردم به خانوم چادری هرچی تو دهنش بود بهم گفت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لا اکراه فی الدین

این آیه تفسیرداره .تفسیرش هم این نیست که بگیم هرکی هرجورمیخوادباشه .اجباری وجودنداره 

البته خودم موافق چیززورکی واسه مردم کشورم نیستم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

در تمامی کشور ها حجاب وجود داره حتی تو امریکااااا و هر کشور قانون داره و ما موظف به انجامش یک وصد در صد خیلی بهتره تو کشو های خارجی بچه یا شخصی که حجاب داره در مدرسه یا دانشگاه اجازه تحصیل نمیده.  و اینم قبول دارم کار اون خانم خیلی زشت بود ..... لطفاً اگه می خوای توهین کنی ریپ نزن

تو بگو بهشت کودومه؟!tatal
در تمامی کشور ها حجاب وجود داره حتی تو امریکااااا و هر کشور قانون داره و ما موظف به انجامش یک وصد در ...

من بی هیچ عنوان به کسی توهین نمیکنم دوست ندارم به خودمم توهین بشه من با هیچ چیز اجباری موافق نیستم ولی رعایت میکنم حداقل شال سر میکنم ولی خیلی نا تحت شدم یعنی من شالم افتاد میخوام شوهر مردمو تحریک کنم؟

اجباری وجود نداره فقط نباید به هم کاری داشته باشن

معنی اون آیه این نیست .آیه قبلشم بخون

وللش یه چی میگم بازتعلیقم میکنن😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
معنی اون آیه این نیست .آیه قبلشم بخون وللش یه چی میگم بازتعلیقم میکنن😅

عه چرا تعلیق کنن؟ نه کلا میگم اگه به هم کاری نداشته باشن و سرشون تو کارشون باشه میتونن زندگی کنن. بعدم اینکه قرآن دستم نیست که بخوام آیه ی قبل رو ببینم. :) 

عه چرا تعلیق کنن؟ نه کلا میگم اگه به هم کاری نداشته باشن و سرشون تو کارشون باشه میتونن زندگی کنن. بع ...

بحثش ممنوعه 😑

آره کاملادرسته

فهمیدم روز خوبی داشته باشین

ممنونم عزیزم .همچنین💚