2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم بده تا بگم

چیرو بگی عزیزم الان قرص مصرف میکنه وحالش خوبه علائم دوقطبی داشت دکتر دو قطبی تشخیص داد

ولی الان یدونه قرص کلا یکساله میخوره حالش عادیه عادیه مث ادمای دیگ هیچ علائمی نداره اصلا اطلاعی داری

چیرو بگی عزیزم الان قرص مصرف میکنه وحالش خوبه علائم دوقطبی داشت دکتر دو قطبی تشخیص داد ولی الان یدو ...

خب دوقطبی قابل کنترل و درمان هست اگه با توهم همراه نباشه جای نگرانی نیست خیلی لز ماها یهو ناراحتیم‌یهو عصبی یهو تو فاز خوشحالی حالا اینا یکم‌بیشتر

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
اگه خفیفه نگران کننده نیست با قرص حل میشه دکتر خودش حواسش هست ک چی بنویسه

اطلاعی داری راجبش خیلی استرس دارمو حالم بده یکساله دارم دیوونه میشم خودخوری میکنم همسرم توع خفیفشو داش پارسال.الان یدونه قرص میخوره وحالش عادیه عادیه انگار ک اصلا مریض نشده بود ولی از ترس یکساله شبا خواب ندارم ک نکنه با وجود قرصم برگرده مریضیش

بله باداروقابل کنترل هست مراقب باشیدکه مزمن نشه که ایجادتوهم وافسردگی ووسواس هم میکنه واین بیماری وراثتی هست ،گاهی عودمیکنه وحالت سرخوشی ایجادمیکنه وگاهی فازمنفی وپرخاشگری

به هرحال متخصصین اعصاب وروان باداروکنترل میکنن