2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه خونه خودمون

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
دیگه سر این چیزا باید اروم صحبت کزد شرایطتو بگی حالیش کنی تو خانه دار نیستی مث مادرش بحث نکن گلم&nbs ...

متاسفانه این روزاب اول زندگی سر چیزای کوچیک خیلی بحث داریم از سمت من ...اون آروم و صبوره من تندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه باشه بهش بگو بعد کار خودتو بکن  بدم میاد پددا دخالت میکنن تو کارایی ک هیچی حالیشون نیس &nb ...

پریشب غذامون برای ناهار فردا ساعت دو آماده شده به خدا 

مردا ماشاالله تو همه چی خودشونو همه چی دون میدونن

متاسفانه این روزاب اول زندگی سر چیزای کوچیک خیلی بحث داریم از سمت من ...اون آروم و صبوره من تندم

اره درکت میکنم منم اینطوری ام اما وقتی میبینم اون انقد صبوره و گذشت میکنه از کاران و حرفام پشیمون میشم واسه همین خیلی بهتر شدم اینو فهمیدم شوهرم با زبون خوش و مهربونی هرکاری برام میکنه و حرفمو گوش میده

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم ! 
هی مامانم مامانم ...اون خونه مامانته  اینجا خونهدخودته و من خانومشم

شوهر خواهرم 50 سالشه

او نروز اومده به خواهرم میگه خونه ننم بودم یه خورشت پخته در حد بوندس لیگا 

خواهرم خیلی ناراحت شد 

از دستش

گفتم بیخی 

مردا درست بشو نیستن 

شوهر خودم همش تعریف دست پخت ننش رو میکنه 

از بس گوشت میریزه و روغن

هرچیز گوشتی و چربی هم خوشمزه اس 

اره درکت میکنم منم اینطوری ام اما وقتی میبینم اون انقد صبوره و گذشت میکنه از کاران و حرفام پشیمون می ...

منم در تلاشم همین طور باشم چون اگر بخوام تند باشم و بد صحبت کنم هرچقدم عاشقم باشه زمان و این رفتارا باعث میشه ازش دور بشم 

شوهر خواهرم 50 سالشه او نروز اومده به خواهرم میگه خونه ننم بودم یه خورشت پخته در حد بوندس لیگا  ...

ای بابا کلا مردا همینن 

به غذاهای منم میگم خوشمزه هست و اینا 

ولی کلا همیشه فارغ از این چیزا میگه مامانم فلان چی خیلی خوب میپزه فلان در حالی که دستپخت مامانش چندان تعریفی هم نیست ولی بدم نیست

منم در تلاشم همین طور باشم چون اگر بخوام تند باشم و بد صحبت کنم هرچقدم عاشقم باشه زمان و این رفتارا ...

کلا اونم ازت دورمیشه شاید یهو این اتفاق نیفته اما همین رفتارای ریز و کوچیکن ک دلخوریا و سوتفاهمارو بجود میارن کم کم عشق و علاقه کم میشه 

اینی ک من میگم امتحان کن اگه جواب نداد بیا هرچی خاستی فوشم بده 

سریه موضوع مشترک یبار با لحن تند وطلبکارانه و عصبانی باهاش صحبت کن ببین چ اتفاقی میفته 

یبارم خیلی مهربون و با خنده و حوصله صحبت کن ببین حتی اگه اونچیزی ک مدنظرته اتفاق نیفته تهش اعصاب روان خودت ارومه ک من مطئنم جواب میده

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم !