2777
2789

از سینه های من شیر میخورد بچه پسر بود 😭 یهو دیدم از دهنش  اول یکم کف صورتی آوند بیرون بعدخون بیرون اومد

ی اختاپوس هم بود ک بهش دست زد یهو اینجوری شد بردنش بیمارستان

همه اومدن منم بودم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش بزنید بترکه لطفا. یک فردی از دخترها به بهانه واسطه گری ازدواج اطلاعات میخواسته. دخترها هم میدادند تو پست های این تاپیک. نمیخوان اطلاعاتشون دیده شه. اون فرد هم واسطه نبوده.

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از سینه های من شیر میخورد بچه پسر بود 😭 یهو دیدم از دهنش  اول یکم کف صورتی آوند بیرون بعدخون ب ...

تعبیر خواب بیرون اومدن اختا پوس  اینه که شما در واقعیت عشق را تجربه میکنی و شیر دادن به نوزاد یعنی لطف و بخشش شما شامل حال دیگران میشود و کف دهان نوزاد به این معنی هست که شما از اینکه پشت سرتان حرفی زده شود اظهار نگرانی میکنید یا به دیگران این اجازه رو نمیدی .

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تعبیر خواب بیرون اومدن اختا پوس  اینه که شما در واقعیت عشق را تجربه میکنی و شیر دادن به نوزاد ی ...

مرسی ازت فداتشممممم😍

عزیزم حس ششمی هم هستی درسته؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
مرسی ازت فداتشممممم😍 عزیزم حس ششمی هم هستی درسته؟

شرمنده حس ششم جواب نمیدم چون تگم کردی گفتم کاری برات انجام داده باشم خوابت رو تعبیر کردم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .