2821
2789
عنوان

سونو دارم

92 بازدید | 9 پست

خییییلی حالم بده میترسم سونوم خوب نباشه😞😞😞

آزمایش ذخیره تخمدانم تاپیک قبل هست دوستان گفتن جوابش بد نیست

اما میترسم سونوم خوب نباشه

نمیدونم حالمو درک میکنید یا نه😭😭

ان شاءالله که جواب سونو خوبه فکرای منفی از خودت دور کن عزیزم 

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داغونم 😭

غصه نخور عزیزم نظرت بخدا باشه هواتو داره مطمئنم

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
واسم دعا کن❤️❤️❤️❤️❤️

اگه قابل باشم چشم حتما🙏

https://s6.uupload.ir/files/img_5785_yw94.jpeg   عزیزم جواب سونو

سلام گلم خداروشکر جواب سونو خوبه😍 دیدی الکی نگران بودی😍

سلام قشنگم🥹❤️والا الانم نگرانم بهم میگن تنبلی داری چون فولیکولت کوچیکه😭😭😭😭😭

من هم تنبلی داشتم هم کیست ولی خدا خواست و بچه دار شدم فقط نظرت ب خدا باشه همه چی درست میشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز