2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

107 بازدید | 11 پست

بنظرتون‌مشاور واقعا بگیریم بهتره یا خودمون برنامه بریزیم اوکی تره؟

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الان اگر خودت برنامه ریختی به نظرت خوب بوده شرایط پس به مسیرت ادامه بده وگرنه مشاور بگیر

من اصلا نمیخوندم خب الان خودم برنامه میریزم اصلا نمیرسونم ولی خب تابستون ی مشاوره برداشتم عمل نمیکردم  ولی الان‌میخونم و برنامه هام‌قاطیه

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

اگه واقعا با نظم  هستی نمی خواد  ولی  بگیری،ضرر نداره  کس،رو بگیر،که با هاش ارتباط بگیری،انرژی،خ بی داشته باشه  ولی،در کل تا خودت نخوای هیچی،هیچ کس نمی تونه کمک ت کنه  و  اینکه  دیدم  میگم  مشاور  همش،کشک هستش،دختر نزدیکان خودم  بدون مشاور  پزشکی،قبول شد  

بستگی به خودت داره من تو دوره کنکورم مشاور نداشتم نمی‌تونستم کسه دیگه برام برنامه بریزم ولی دوستم ب ...

اخه خودم نمیدونم دقیقا چی بخونم خیلی گیجم 

من اصلا نمیخوندم خب الان خودم برنامه میریزم اصلا نمیرسونم ولی خب تابستون ی مشاوره برداشتم عمل نمیکرد ...

اها نمیدونم بستگی‌به خودت داره بالاخره اگر‌مشاور بگیری باید به برنامه و حرفاش عمل کنی وگرنه فایده نداره

اگه واقعا با نظم  هستی نمی خواد  ولی  بگیری،ضرر نداره  کس،رو بگیر،که با هاش ارتب ...

اخه بدبختی بانظم نیستم برنامه قاطیه گیجم عصبی شدم دیگه