2777
2789
عنوان

هووف همه مردا اینطورن؟

342 بازدید | 37 پست

تا حالا از نامزدتون چیزی خواستید و شده اون بپیچونه و براتون نگیره؟مثلا لباسی و....

یا بگه با مادرم برو بگیر من خستم همش سرکارم حوصلم نمیاد؟

اگه شما همسرتون اینطور بود چی میکردید؟ینی همش هر کاری بگی و اون بپیچونه

ماهم اینجوریم 

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سی و به بالا 

بله 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله، گاهی اوقات از همسرم چیزهایی می‌خواهم و اون هم برای من بخره. اما این نباید به یک الزام تبدیل شود. مهم‌ترین چیز در یک رابطه احترام و تعادل است. اگر همسرم خسته است یا حوصله نمی‌کند، من تلاش می‌کنم تا حد ممکن به او کمک کنم و او را درک کنم. مهم نیست همیشه هر کاری بگو و او انجام دهد، بلکه ارتباط با احترام و تعامل متقابل مهم است.

در صورتی که همسرم از همیشه پیچوندن کارهای مختلف خسته شود، می‌توانیم در مورد تقسیم کارها و مسئولیت‌ها با او صحبت کنیم تا به توازن مناسبی در رابطه‌مان برسیم.

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

اینکه بپیچونه نه پیش اومده ک خسته باشه کارداشته باشه و من بامامان خودم برم امااکثرا سعی میکنه همه جا باهم باشه

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

شوهرم همیشه همین بوده خیلی سخته 

با اینکه ۴ ماهه نامزد کردم .یجور حسی دارم میخوام کلا مجرد باشم تنها باشم خودم برم سر کار و خودم بدون هیچ منتی وخواهش برای اینکه کسی برام چیزی بگیره خودم برای خودم بگیرم

ماهم اینجوریم 

چطور تحمل میکنی؟

نامزدم انقدر خسیسی میکنه ینی فقط برای گرفتن وسیل و لباس و اینا

ولی برای غذا اینطور نبوده

جوری ک خانوادم بهم طعنه میزنن میگن هیچی برات نمیگیره

چطور تحمل میکنی؟ نامزدم انقدر خسیسی میکنه ینی فقط برای گرفتن وسیل و لباس و اینا ولی برای غذا اینطو ...

من یاخودم میرم خرید یاقسطی میخرم یاکلاهرجورشده فقط میخرم

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...