2777
2789
عنوان

بابام شهریه دانشگاه رو نمیده..

374 بازدید | 11 پست

نمیدونم چیکار کنم کلا با رشته و دانشگاه مشکل داره میگه بمون پشت کنکور یه رشته بهتر بیاری یا دانشگاه تهران قبول شی 

خودم مشاوره لرستان قبول شدم که نمیتونم برم و روانشناسی دانشگاه آزاد تهران مرکز 

الانم پول شهریه رو نمیده دیروز یه ساعت بحث کردیم میگه بمون پشت کنکور یعنی حاضره من برم رشته آبیاری گیاهان دریایی بخونم اما دولتی تهران باشه میگه چون دولتیه رشتت هرچی باشه میبرمت سرکار بعد از درس 

بخدا دیگه نمیکشم 

من خودم روانشناسی دوست دارم نمیزاره برم بخونم😭

تا کی وقت هست شهریه رو بدیم؟

خودت نمیتونی بری سرکار؟ من خودم همش شهریمو میدم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت نمیتونی بری سرکار؟ من خودم همش شهریمو میدم

دوست دارم برم اما بعید میدونم بابام بزاره 

الانم میگه بحث پولش نیست دوست ندارم بری روانشناسی بخونی:/

منم خیلی دوست دارم برم سرکار🚶🏻‍♀️ولی نمدونم چ کاری

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
منم خیلی دوست دارم برم سرکار🚶🏻‍♀️ولی نمدونم چ کاری

کارای اینترنتی خوبه 

من بابام باهاشون مشکل داره وگرنه کارای خوبیه تو خونه کارت رو انجام میدی

تو تهران هم قبول شی بابات یچی دیگه میگه. ساده نباش  مزه دهنش رو بچش ببین هدفش چیه .

میگه فرهنگیان یا پزشکی قبول شدم 

من اصلا رشتم انسانیه چجوری کنکور تجربی بدم 

بعد من فرهنگیان نمیتونم برم قبول نمیکنه!