2777
2789
عنوان

ازدواج

68 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من با یه آقا پسری نامزد کردم از اکثر جهت ها به من میخوره یعنی از نظر فرهنگی،اعتقادی،فکری،خانوادگی،تحصیلی و خیلی جهت های دیگه فقط من اوایل که درخواست دوستی داد اصلا میگفتم نههههه بعد مامانم متقاعدم کرد که حالا یکم باهاش حرف بزن شاید خوشت اومد من باهاش حرف زدم و ازش خوشم اومد ولی به دلیل وسواس فکری که داشتم یه چیزی ته دلم میزد و حسم رو منفی میکرد دیگه اومد خواستگاری ما نامزد کردیم همه چی اوکی بود که وسواس فکری من دوباره زد بیرون هی نمیدونم از قیافش ایراد میگرفتم تو دل خودم هی نمیدونم از کجاش ایراد میگرفتم (در صورتی که من ا ز اون زیبا تر نیستم اگر هم باشم نهایت ۱۰ درصد) دیگه گذشت و من خوب شدم کم کم داشتم آرامش پیدا میکردم که دوباره فکر های وسواسیم شروع شد هی میگم شاید واقعا دوسش ندارم. بعد با خودم میگم من کسی مثل این رو نمیتونم پیدا کنم که انقدر بهم بخوریم 

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم🥺

حتما برو پیش مشاوره و دنبال درمان باش

واقعا پیداکردن کسیکه از هرجهت بهت بخوره یک در میلیونه

شمامیگین که ازتون زیباتره بعد تو جمله بعدی حرفای خودتونو نقض میکنین 

مثل این میمونه یکی پدرش پراید داشته باشه 

دنبال یه پسری میگرده که بنز داره

واقعا بعضی چیزا نمیخونن باهم

زندگیتونو کنین این کارا چیه دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو پیش مشاوره و دنبال درمان باش واقعا پیداکردن کسیکه از هرجهت بهت بخوره یک در میلیونه شمامیگ ...

عزمزم قضاوت نکن تروخدا 

من رنج میبرم میدونم مشکل از منه نامزد من حتی به گفته ی دیگران از خیلی زیباست و من هم نگفتم از من زیباتره دارم میگم بهم دیگه میخوریم و نهایت شاید من ازش ۱۰ درصد زیباتر باشم🫠